Valborg idag =)

Ja ikväll blir det till att kolla på kasen nere vid bystugan =) Ska även hjälpa "byföreningen" med lite försäljning av fika, jag och Mattias faster har fått "äran" att baka till ikväll. Hon får stå för bullarna och jag ska göra en typ av kladdkaka =) Det kommer även att vara tipspromenad, korvgrillning för barnen, skattjakt, lotter m.m.

Emelie har förresten tappat den andra tanden nu och ser så himla rolig ut, hehe. (stygg mor som retas ;P)
Hon lässsspar som bara den! Bilder kommer senare =) Mitt paket från H&M har kommit nu så jag ska hämta ut det ikväll, tyvärr mest åt barnen men lite gogrejer åt mig också =)

Trevlig Valborg alla!! Kramar· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Måndag

Seg idag! Men det är nog tack vare att vi var ute hela dagen igår, både lunch och middag åt vi ute på altanen och då den är så gott som helt inglasad så var det sommarvärme där igår, mysigt =)

Igår gjorde vi en liten utbyggnad på altan, typ ett litet soldäck på ca 4x5 m. Nästa helg blir det till att fixa trapp, räcken, inoljning och vitmålning av räckena =) Vi behöver även fixa mycket med den inglasade altan; innertak, fräscha upp vitmålningen, fönsterputsning m.m. Kan tillägga att jag har 17(!) fönster på min altan. TRÖK

I fredags bjöd vi in oss själva på ett knyt-paj-party hemma hos Pi =P Det blev räkpaj, ost&skinkpaj och köttfärspaj, olika sallader och goda såser =) Angelica hade fixat goaste cheesecaken ever =)

Innan helgen fick vi hämta ut ett stort paket på kiosken och vi tjejer i familjen var helt lyriska! Skorna hade kommit som jag beställde för en vecka sedan, tjejerna kunde ha alla sina skor men mina var för små =( typiskt! Har dock beställt ett par nya nu så jag hoppas de kommer snart =)

Jo Emelie tappade förresten en av sina framtänder i lördags och hon ser ut som en riktig trollunge!! =) Den andra sitter också löst så kanske att ni ikväll kommer få se kort på trollet Emelie =)

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Fredagsmys...=)

Ja ikväll blir det väl att som vanligt sitta och stoppa i sig onyttigheter i soffan =/ Tror det får bli grönsaker och dipp istället, barnen tycker faktiskt bättre om det än en massa chips, popcorn m.m. =)

Jo och sen har ju Emelie börjat få veckopeng varje fredag sedan en tid tillbaka. Ger ni era barn veckopeng och hur mycket i så fall?
Själv tycker jag att det är jättesvårt att veta hur mycket de ska få, man vill ju inte att de ska bli bortskämda heller, utan få lära sig hantera pengar på ett bra sätt. Emelie får 50 kr varje fredag OM hon har utfört en uppgift/syssla varje dag den veckan, för jag tycker det är otroligt viktigt att de lär sig att hjälpa till hemma. Finns inge värre än bortskämda "snorisar" som bara gliiiiiider fram!!

Igår var jag förresten redan ute och påtade i trädgårdslandet, kunde inte låta bli =P Underbart!!

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Bättre sent än....

Aldrig....ja som vanligt är man ju ute i sista sekund =/ Regnkläder är ju nåt Elisa skulle ha behövt NU inte om två veckor när detta setet kommer hem, har iallafall beställt det nu och hon hinner kanske använda det några gånger innan det är tort ute, jaja.

Från didriksons:Förra veckan som var jobbade jag natt på Losbagarn och dag på furan, kunde räkna dessa dagars sömn på två händer =/ Men har tagit igen mig nu så nu ligger man på topp igen =) vårkänslorna spritter i kroppen och man vill göra hur mycket som helst, börja kratta, fixa uteblommor, så frön, putsa fönster, hänga ut tvätt så det luktar sådär gott sen när man tar in den och mycket mycket mer =)Min kväll kommer att bestå av plock, plock och plock ;P kul va?

Vad gör ni ikväll??

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
PåskenJa jag har ju inte ens hunnit med att önska er glad påsk! =/ Med andra ord har jag haft fullt upp här hemma.
Jobbat som en toka både dag och natt förra veckan. Helgen har bjudit på god mat och dryck i familj och vänners sällskap =) Igår lånade vi en kompis stuga som ligger på en holme alldeles ödsligt ute i bushen, både kusligt och mysigt =) Där slappade vi så mycket som det bara gick ;)

Nu ska jag ta ett varv med skurmoppen här hemma och sen är det nattjobb igen =)

Ha en fortsatt fin vecka!

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer