fredag!

Idag ska Emelie och jag sticka till Mora för lite shopping =) Kul att man börjar kunna ha med henne när man ska iväg, inge gnäll när man går i affärerna som det lätt blir då de är mindre...Elisa ska jag nog dumpa av hemma hos faster =P Vinterkläder är i alla fall prio ett idag, har ju vinter här nu med 1 dm snö och -10 grader på dagarna, trodde ju snön skulle smälta bort men icke!
Häromdagen skulle jag leta fram barnens vinterkängor från förra året men de är helt bort! Eller nä...det är de ju egentligen inte, men jag kan inte hitta dem i alla fall =/ Har väl lagt dem på nåt skitbra ställe, säkert! Men nu blir det nya idag i alla fall =)

Ikväll blir det fredagsmys som vanligt i soffan med barnen, dock fattas mitt tredje hjärta då han jobbar i helgen =( Men åt andra sidan så blir det ju mer gotta över till mig! he he

Hoppas ni får en solig och fin fredag! =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
torsdag....

Ja uppdateringen är dålig som vanligt =/ Har legat förkyld hela veckan och självklart så sätter den sig på astman så igår fick vi åka en tripp till Ljusdal för att inhalera lite på akuten, trök =/ drygt, men de har ju sagt att jag får lära mig att leva med det, men som sagt man drar sig varje gång för man tycker det är så "onödig" resa. Känner mig i alla fall lite bättre idag =)

I söndags fixade Mattias en liten "komma-iväg-grej" för bara mig och honom, farmor fick vara barnvakt =) resan styrde mot Bollnäs och ett matställe som hette "spicy cow" eller nåt. Jättegod grillad texasmat =)

Mattias håller i övrigt på för fullt med carporten här utanför medans en annan bara går inne och måste ta det lugnt, nerverande! Vill ju också göra grejer!

Sen är det väl på tiden att man åker iväg med kidsen och inhandlar nya vinterkläder = att man blir pank, he he. Men vill man ha riktigt varma kläder får det faktiskt kosta! Jag vill också ha en ny jacka, lutar nog åt en Didriksonsparkas =)

Nu blir det till att mysa i soffan med alla mina hjärtan =)

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer