...

Har ju glömt att blogga om dessa =) Dessa finns för försäljning på Anna-lenas nyöppnade affär; Jämtjäntans närlivs =) Ni som bor i Hamra/Los och inte har varit där än måste åka dit... hon har gjort det så fint där inne =) Ja nu gjorde vi lite reklam samtidigt ;)


Igår var vi ju på Ikea för att kolla in köket som vi ska köpa. Gick ganska så bra förutom en del småförändringar som måste göras, för det första måste vi välja en annan bänkskiva för den som jag hade kollad in skulle gå på 21.000 !!! vem fan köper en bänkskiva för 3.000 kr/metern??? Jaja, kan nog hitta en likvärdig men till betydligt bättre pris.
· Kommentera inlägget här ·
Inredning 2 kommentarer
Nämen...

Glömde ju att den skulle vara sliten...så såhär blev den =)Hmm... ser nu att det inte blev så mycket skillnad på korten...men det syns iaf i verkligeheten vilket är huvudsaken =)


· Kommentera inlägget här ·
Inredning 3 kommentarer
1 av 2 klar...

Lillasyster har gjort en beställning =) Två "toalett"-skyltar ska bli klar till imorgon när vi ska åka till Ikea. Ska hämta upp henne och Mattias i Ljusdal hos mamma samtidigt som vi lämnar Emelie och Elisa där =)


· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Nya skyltar...

Har inte riktigt bestämt mig om det är snyggast när de har en sliten look som den översta skylten...eller om det ändå är finast med det "rena" som de två dedanför??

Ja vad tycker ni?

Ha en bra dag!!
· Kommentera inlägget här ·
Inredning 16 kommentarer
Fredags...

Ja igår åkte vi en sväng till Ljusdal för att gå på Mittiamässan...som för övrigt var helt värdelös, alltså det var inte bara jag som tjej som tyckte det var så, även grabbarna tyckte det var dåligt =/

Betydligt roligare blev det på kvällen när jag traskade hem till underbara Anna och träffade många "gamla" vänner. Så underbart och roligt var det, precis som förr, *ler* Gick ut på Järnvägs senare där det också var mycket bättre än det har varit på länge! =) En lyckad kväll som jag vill att vi gör om SNART! =)

Isabell, Jenny, Jennie och Hanna hemma hos Anna.

· Kommentera inlägget här ·
party 2 kommentarer
....

 Jaha ja nu har det redan gått två veckor sedan man skrev det sista inlägget, hej hopp! Tiden går sååå fort just nu. Mattias hade ju sin sista semestervecka förra veckan så när jag inte jobbade så åkte vi iväg på roligheter istället =)

På tisdagen var vi till Rättvik och kollade på cruisingen där, det blev även en del shopping på marknaden =) Jo just ja...innan vi var framme i Rättvik så "MÅSTA" jag bara in på H&M och köpa ett par nya jeans i Mora, kan ju tala om att personalen var måttligt road över att vi rusade in i butiken 17.50 hehe. Tur att underbara Terese jobbade just den kvällen =)

På onsdagen åkte vi till Orsa på sista Orsayran =) Denna gång fyndade Emma och jag bland godisstånden =) Och jag måste bara tala om att Emma är ingen ärlig person....hon lurade en stackars försäljare på marknaden, fy Emma =P

På fredagen kl 11.00 åkte vi hastigt och plötsligt ner till Järvzoo, slängde med mamma i bilen med =) På vägen hem handlade vi mat i Järvsö och grillade hemma hos mamma. Var inte hemma förrän 21.00 på kvällen, trötta men mycket nöjda var vi då =)Haha...kramgoa getter fanns det där!Mormor kör, Emelie & Elisa är kartläsare =)Glasstajm och tid för posering ; )Ikväll har vi varit på kräftfest hemma hos Pi =) Så underbart gott det var och mycket trevliga vänner var där, ett perfekt avslut på dagen alltså, tack och bock =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer