fynd?

Ja...fynd är väl en sak som man brukar komma över ganska billigt. Men billig var ju inte denna lykta men tyckte den var himla fin iallafall! =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 7 kommentarer
ojdå....

Tänk att så lite kan göra så mycket....har nu varit "ledig" från jobbet på furan i ca två veckor och har nu gått ner fyra kilo!!
jag har just inte motionerat nå speciellt, bara varit ute och gått med barnen ca 3-4 gånger. Men jag misstänker att det är maten på jobbet som är boven...äter ju oftast lika som pensionärerna får och den är ju proppad med grädde, fett, energiberikning m.m.

Nu ska jag gå och ställa mig på vågen igen....det var ju riktigt kul ju! (fniss)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
jaha...

Ja som sagt var jag ju på fest igår med jobbet och det var väldigt roligt, längesedan jag skrattade så mycket! Jag lovade ju också bilder, jag kom faktiskt ihåg kameran, MEN...jag glömde att ta kort! =( Får ju se det som ett tecken att jag hade så kul att jag glömde bort kameran....

Men här kommer det ett par bilder på barnen när vi igår var på väg ner till grannarna för att mata deras fiskar i dammen.

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Sur!

Vaknade 06:30 och ser att det snöar ute!! villken start på dagen!=( och inte nog med det...jag har fått fyra myggbett på samma ben under natten! Grrr...

Ikväll ska jag ut med jobbet så jag hoppas kvällen blir bättre än morgonen!

Bilder kommer, om jag kommer ihåg kameran ; )


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Sååå snygga!!

Eller hur!? visst är de bara så snygga...inte porriga eller söta utan de är snygga rent ut sagt!

Eller vad tycker ni?

ha en bra kväll allihopa!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
stolt!

Idag är jag en stolt mamma! Vi har varit på BVC idag och gjort de rutinmässiga mätningarna och vägningarna....kan ju tillägga att allt var bra. Men nu till den stolta stunden; ingen utav dem sa ett knyst när de fick sprutan! inte ens ett Aj eller ett gnäll! Det är mina tuffa brudar det!

Som belöning fick de en varsin docka och en glass, mina barn är väl aldrig bortskämda ; )? Fast de är bortskämda på ett "bra" sätt tycker jag!

Idag har vi varit ute precis hela dagen, skööönt! Hoppas vädret håller i sig imorgon då de kanske ska följa med Mattias och fiska, vi kan ju alla be en bön för stackars Mattias som ska ta med sig Elisa ut i en båt!!

Har även börjat måla om en gammal byrå idag som ska få passa in i "serien" till Emelies rum, uppd. kommer senare.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Pill!

Uppdatering från förra inlägget;

Ja nu är de klara och jag kan tala om att det tog lite tid med tre lager färg och allt "piller". Nu ska det bara inhandlas lite nya möbler och tapeter till Emelies rum så kommer detta att bli skitsnyggt!

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Valborg...

Dagen började med att Emelie och jag satte oss på bussen och åkte ner till Ljusdal. Det första vi gjorde var att fika på Finesse! ; ) Sen fortsatte dagen med shopping och åter shopping. Emelie gjorde av med alla sina pengar på den första affären - Parfymshopen. Alltså den tjejen är besatt av smink, nagellack, parfymer m.m. Hon har mer smink än vad jag har...fast självklart får hon ju bara använda det hemma, och när hon ska på kalas ; )

På kardemumma köpte vi ett förkläde åt Nindra som fyllde år igår, tror säkert att det kommer till användning ; )
Även Emelie gjorde ytterligare några fynd där inne (bild)

Kl. 13.00. hade vi båda tid för klippning hos "Syrran & jag" (smygreklam). Jag klippte upp mitt hår rejält och tunnade ur det massor, kan säga ärligt talat att jag ibland är avundsjuk på dem som har tunnt hår...jag blev iallafall supernöjd. Emelie klippte topparna och fick såklart rosa sprayfärg i håret. Hon blev också lika nöjd, men kommer nog att vara mindre nöjd imorgon när hon ser att den rosa färgen ligger kvar på kudden när hon vaknar...förvänta er ett blixtnedslag på hamravägen imorgon vid ca 08.00.

Köpte även hårfärg, ja för det gör jag själv ; ), ögonbrynsfärg, brun-utan-sol, nagellack m.m. så nu kommer jag att bli riktigt fin! Har precis gjort en egen manikyr förresten =)  (bild)

Inne på färgaffären köpte vi flera olika färger med rosa som vi ska måla om lite av Emelies möbler med, uppdatering kommer.

Och som sagt i det förra inlägget så har vi nu grillat, gått tipspromenad och kollat på brasan. Väldigt myyyysig kväll har vi haft =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer