Lördag

Barnen sitter och kollar lite på tv nu efter frukosten, Mattias har åkt till Sveg med några kompisar för att kolla på skoterns dag och jag sitter här=)Vet inte riktigt vad vi ska hitta på med idag....barnen spökade och busade för fullt i går kväll så de är lite seg idag =)

Vi ska iaf bjuda några kompisar på lite mat ikväll och sen drar vi iväg på Halloweenparty här i Hamra...





Jag längtar ihjäl mig tills imorgon!!! Ni kan ALDRIG gissa vad jag ska göra, Ååå skulle kunna hoppa över denna dag, bara det kunde bli söndag!! =) =D
Spännande!!!!


Ha en underbar lördag alla! =)





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 7 kommentarer




Söndag....


Idag tog vi en lång sovmorgon allihopa =), Sköönt!
Mitt på dagen bestämde vi oss för att åka till Mora för att fylla på matförrådet lite, 11 kassar med mat blev det så nu klarar vi oss nog ett tag ;)

Vi käkade middag på Mc Donalds, tur att våra barn inte är bortskämd med den maten, hua =/

Denna lilla goding slank ju såklart ner i matkassen ;) Marabous ena nyhet Toffe & Walnut, vet inte om jag ska älska eller bara gilla den ;)

Har ni testat??



Nu är det familjemys i soffan med Narnia 2, som man för övrigt redan sett 20 gånger,men vad gör man inte för sina prinsessor=)






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Vinterskor...???

Åh vad jag tycker att det är svårt att hitta en bra vinterstövel! Har nog testat de flesta märken men tycker aldrig att barnen är helt varma i dem =/ Man tycker ju att stövlar som kostar runt tusenlappen ska hålla vad de lovar, men icke som sagt.
Har hittat ett nytt märke, nytt för mig iaf ;), KUOMA. Ska nog köpa ett par och se hur dessa är....det låter ju lovande på beskrivningen =)


KUOMA:

Kuoma®-vinterskor är mycket varma, lättviktiga och bekväma att använda. Alla skor har en hållbar och stötdämpande sula som även tål låga minusgrader. Alla skor har även en löstagbar innersula samt reflexer som ökar säkerheten. Stövlarna tillverkas av Nuva®-behandlat ytmaterial som är vatten- och smutsavstötande. Kuoma®-skor lämpar sig mycket bra för fritidsaktiviteter även i sträng kyla.

Vi har valt de bästa, moderna, lätta, värmeisolerande och vattenavvisande material för de populära Kuoma®-vinterskorna. Dessa egenskaper tillsammans med modern tillverkningsteknik formar fritidsskor som passar även för hårda vinterförhållanden.







Vad köper ni för vinterskor till era barn?? Tips om varma skor mottages gärna =)

Ha en skön dag! =)





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Igår....

Var vi som sagt i Sundsvall, tyvärr hann vi inte in på Ikea =( Men jag skulle ju bara ha glas i såfall så det gjorde inte så mycket....Men en ny tvättmaskin blev det och en ny overall från Didriksons åt Elisa =) Så jag är nöjd ändå=)






Ska snart åka och handla i Loos, sen blir det lite småfix här hemma=)

Ha en skön lördag!








· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Nananananaaaa...

För lyckliga jag ska åka åka på Ikea imorgon, undrar om min darling tycker att han är lika lycklig ;)

Tycker denna tavla är så fin...en bild säger mer än tusen ord...


Just nu ligger Mattias i soffan och undrar om jag kan steka en hamburgare åt honom (!) eller en äggmacka säger han nu. Men herregud, kl 22.18 på kvällen?? Och nu säger han att han skulle bli den lyckligaste i hela världen om jag gjorde det. Stackarn, kan inte varit med om mycket han inte,hehe ;)

Hmm funderar starkt om jag ska göra det ändå...då kanske jag får shoppa liiite till på Ikea =)

Godnatt =)






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Mina gamla brudar ;)

I fredags var jag bjuden på tjejfest hos Jennie, alla "gamla" tjejerna var där och det var sååå kul =). Pratade gamla minnen, åt otroligt god mat som jennie hade fixat till och det blev till sist utgång på Järnvägs =) Måste som sagt göras om snart =)



På lördagen hade vi "snickare" här som lockade klart framsidan, blev fiiint! =)
Bjöd dem på mat på kvällen och efter det blev det fotboll och wii-spel.

På söndagen åkte vi till Svegs badhus igen och badade, skönt att släppa alla måsten den dagen och bara vara....

Ha en underbar dag alla! Kram





· Kommentera inlägget här ·
party 2 kommentarer




Fyndat =)

Jag måste helt ärligt talat berätta att jag hellre köper grejer från tradera än andra butiker på nätet!! Joho! =P
Ja men jag menar så här; beställer jag från H&M el. dyl. så känner man ju att det går ju inte bara att köpa ett par brallor eller just den där snygga tröjan...för frakten och postf. blir ju för fasiken dyrare än vad plagget går på, så då blir det så att man ofta köper fler plagg än de man vill ha, onödiga plagg som kanske inte ens används...

Men när jag handlar från tradera så kan jag ju välja ut just de plagg jag vill ha, köper endast NYA plagg, och jag får dem oftast för under halva priset än vad de hade kostat ute i butiken. Har köpt kläder nu från kid Kid, Nova Star, Didrikson, skor från Pax, och allt för under halva priset inkl. frakten. Det kan man kallla fynd =D



Helt enkelt skitbra om man vill ha NYA märkeskläder för billigare pris =)



Imorgon blir det dop i Ljusdal, ska försöka komma ihåg kameran ;)

Nu ska jag krypa upp i soffan under en filt, tända lite ljus och gräva i godispåsen =)



· Kommentera inlägget här ·
Brudarna 1 kommentarer