Våffeldagen idag =)Ja idag är det våffeldagen =) Tror jag ska klämma i mig en eller två senare till middag. Här hemma ska den serveras med glass, hallon och blåbär =)

Hur vill ni ha eran våffla?
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Slalombruden =)

Ja ikväll är det slalombacken som gäller igen =) Emelie har blivit riktig duktig på det nu, klarar allt själv. Och en annan får stå bredvid och frysa =/  Innan hon kunde ta liften själv så fick ju man svettas lite själv när man skulle hjälpa henne =P

Idag har Elisa tagit sin första riktiga cykellektion =) Ja jag vet att det fortfarande är vinter men det gick alldeles utmärkt att cykla på snön, hihi
Vi har även skottat snö, badat, burit in ved och  bakat kanelkaka. Sen tyckte hon inte att det var nå roligt att hjälpa mamma längre så jag fick dammsuga, tvätta, laga mat och skura själv...hm.

Nu de sista dagarna har jag jobbat lite åt vildmarkscenter, kul att ha nåt annat att göra =) ska även jobba lite till åt dem nu i veckan. Bara att hålla tummarna att det blir oftare =) min fredag kommer att bli fullspäckad, först jobb, sen till Mora och handla lite och sen kommer Anna och Mattias på eftermiddagen. Det kommer att krocka lite men jag tror inte att anna och Mattias tar illa upp =)

Jag ska försöka komma ihåg att ta en bild på min slalombrutta ikväll *stolt*
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Lycklig!

Jippie! Detta vann jag häromdagen...en perfekt gåva till lille Elmer =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Livrädd

En utav mina största skräckar är ISAR...det var flera år sedan jag var ute på en is, men igår var det dags. Vi hade bestämt att vi skulle ut och angla på eftermiddagen/kvällen med några andra familjer, och jag kunde ju inte stanna vid land heller och stå och vinka till de andra som en annan torris =/...så det var bara att gå döden till mötes kändes det som, kallsvettningar, hjärtklappningar, kramper, yrsel you name it! Sen satt jag som en stel pinne på mitt fårskinn i över två timmar och grillade korv =) Glömde ju kameran så jag kan tyvärr inte bjuda på några kort.

Idag ska nog jag och Elisa gå till Lillemor för att kika hur det går med tapetseringen där hemma, ska bli spännande att se när det är klart då de håller på att göra om hela övervåningen. Ikväll är det nog slalombacken som gäller igen, man får nog passa på nu innan snön smälter bort.
På torsdag kväll har skolan arrangerat lite kul i backen, slalom blir det nog som vanligt men sen lite korv/hamburgare, pulka och kälkåkning, tyckte även jag hörde att det skulle bli lite lekar, kul =)


Elisa för några dagar sedan, och tänk att jag aldrig lyckas ta ett kort med bra skärpa nu för tiden.
Hmm, är det jag eller kameran?


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Stackars liten...

Min lilla prinsessa Emelie har fått öroninflamation =(....allt gick så fort, öronvärken började inatt och i morse var redan trumhinnan spräckt =(. uscha vad dåligt samvete man får som förälder. Men 2 gånger tidigare när hon haft öronvärk så har Hc sagt att om det går över med alvedon och nässpray så var det onödigt att åka in och få penicillin. Grrr....
Min stackars snutta

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Min lilla primadonna =)

Med mammas klackskor och tydligen hade hon hittat Emelies smink med...hm.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Ny skylt igen =)

Ja ännu en såld skylt =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer
Här ska badas =)

Ja imorgon sticker vi nog till Sveg och deras nya badhus =) Ska bli jättekul, bortsett från en sak....Jag har inte ägt en bikini sedan ca 13 år tillbaka!! Hjälp! Att visa sig i bikini är bland det värsta jag vet! Blää...Så jag fick springa ner till camilla och låna en utav henne, tack! Usch va jag gruvar mig, efter detta ska jag nog införskaffa mig en våtdräkt =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
ny skylt =)Ja jag vet att det är dålig bildskärpa =(  Men det står iaf;

"Det vackraste jag vet
är att se dig
när du sover
där råder stilla frid
och jag glömmer
både rum och tid."


· Kommentera inlägget här ·
Inredning 3 kommentarer