Vad göra??...

Är så himla sugen på att göra nåt nytt med mitt hår...men vad?? Det lutar nog mest åt att klippa upp det rejält som jag hade det för ca 4 år sedan, typ 8-10 cm mitt uppe på huvudet men samtidigt ha kvar min längd, tyckte det var så snyggt när man hade det långa uppsatt och kunde ruffsa till det korta lite =). skulle även vilja lägga i guld/brons färgade slingor...hmmm. Vad tycker NI? Snälla kom med förslag!! =)

Idag har det varit en riktigt softisdag, skööönt! =)






· Kommentera inlägget här ·
Mig... 0 kommentarer




Prio 1 just nu! Cheapo-sko

Vill ha, ska ha, måste ha! NU! =D Har helt fastnat för dessa cheapo-skor, men har svårt att bestämma mig för vilken färg =S Vita, svarta eller så grymt snygga röda, som jag antagligen kommer tröttna på ganska så snabbt =/ men ack så underbara ;)








· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Lady Gaga...?

Ja vem kan se skillnad?? ;)
Hon var tyst en stund på övervåningen så jag anade nåt, men....
Hon förklarade klart och tydligt att hon var Lady Gaga, haha. Hon diggar ju låten "bad romance" stenhårt och med Emelies ankelboots, tyllkjol och smink i hela fejjan så kan jag hålla med om att hon är riktigt lik henna, haha




Nä nu ska jag sticka och klippa mig, ha en bra kväll! =)






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer




Film- saw 6

Kollade på SAW 6 häromkvällen. Är det fler än jag som följer saw-filmerna?? Fattar inte varför igentligen, de är ju så fruktansvärt sjuka filmer men jag kan inte låta bli att se dem ändå, haha. Har så himla ont i magen efter varje film och uppe i huvudet är man alldeles trasig =S Men det som är läskigast ändå är ju killen som sitter och kommer på vad dessa ska innehålla, vilken sjuk fantasi han måste ha, hua!




Jag ser förresten fortfarande inte riktigt klok ut i ögat, vågade mig inte ens ut igår =/ Nu imorse var det värre än igår, jag som hade tänkt åka till los ikväll för att sola, blir nog till att sätta ett huckle över huvudet eller nåt, en svart ögonlapp kanske?? =)

Nu ska jag gå upp och väcka lillfisan =) ha en bra dag!





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Hjälp!

Hjälp, hur jag ser ut!! Som ett mongo (förstå mig rätt)! Igår kände jag hur det skavde innanför övre ögonlocket, som att ett skräp fastnat på insidan. Försökte pilla bort det utan resultat.
Nu när jag vaknade i morse kunde jag inte lyfta upp ögat! Panik!! In på toa och efter lite rengöring och ögongympa kan jag nu öppna det halvvägs =/ men jag känner inte att det skaver längre, mysko.
Äh, jag får se ut så här idag och går det inte över på några dagar får jag väl åka in på sjukan. Tycker det bara är jobbigt att åka in pga "onödiga" grejer.
Jag fick förresten varna barnen i morse när de vaknade så de inte skulle skrika rakt ut vid synen av deras monstermamma, haha.
Emelie pekar på mig och säger: Eeeeeeuuuuuu, va äcklig du ser ut! Tack, vad de orden värmde gumman ;) haha






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




...

Snacka om vårkänlsor nu när solen skiner så starkt =)
Mattias och Elisa är ute på en långtur med skotern medans Emelie och kusinen härjar i snöhögarna här ute med Roxy. =)
Jag måste nog också pallra mig ut snart.

Ikväll är vi bjuden på mat, skönt att slippa tänka på det idag.

Imorgon funderar vi på om vi skulle ha åkt och testat slalombackrna i Sveg, lite lättare för Elisa att lära sig åka när det inte är så brant. men först ska Emelie iväg på kalas i Los.

Vad ska ni göra i helgen?

Ha en fortsatt underbar lördag! Kram


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Skor...

Både jag och barnen vill ha nya skor, nu! ;)






Och till brudarna;





Alla dessa är från brandos.se. Snygga skor men man får nog knycka sambons plånbok om man ska ha råd. De flesta ligger på normala priser men dessa nedanför är från märket missoni och kostar 5499 :- Host, host.










· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Bröllop =)

OM jag någonsin kommer att gifta mig så vill jag ha bröllopet liknande detta, så himla bra! =D


 

 

 

 

 



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Bio...

Igår var vi till ljusdal och kollade på Alvin & gänget 2. Det var Elisas första gång på bio men det hur bra som helst =) Den sista kvarten fick hon lite ont i röva utav äckelstolarna så hon stod upp i gången och kikade istället, men fortfarande tyst och helt inne i filmen. Jag hade dock hotat lite innan att om man inte satt tyst och stilla så skulle biogubben komma och bära ut henne, stackars barn med en så grym mamma ;P
Passade även på att hälsa på mamma i Tegeltjär =). Mattias lämnade sin halva skoter (!) i järvsö för skruvning, ja den gick liksom AV förra helgen!







· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer