Sjuka...=(

Ja Elisa har haft hög feber och hosta nu de senaste tre dagarna =( Men sen nu imorse är hon feberfri-skönt! Hostan klänger sig kvar och det låter ibland som om att tarmarna ska följa med upp, min stackars lilla prinsessa... Hoppas bara vi andra slipper det.
För övrigt vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag, städa (plocka) som vanligt =/ och så måste jag försöka plugga, plugga, plugga!

Ha en bra dag och hoppas ni  är friska! =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer
Lyssnar om och om igen, den är så bra
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Farsan!!

Ni måste bara se den! =) Skrattade så jag nästan pinkade i brallan! =D· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Snart så...

För snart ett år sedan gjorde Mattias en "snösoffa" på baksidan som vi kunde sitta i och sola och grilla lite korv =) Snart så kan han ta fram spaden igen och göra en ny soffa ;) Så skönt när man känner den varma solen =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Sportlov =)

Denna vecka är det ju som sagt sportlov för Emelie. Mattias har tagit ut ledighet hela veckan för att kunna vara med oss och göra en massa roliga grejer. Igår åkte de på en långtur med längdskidorna, kan tillägga att Elisa behövde mååånga raster ;)
det vi ska försöka klämma in denna vecka är; badhuset, tomteland (går ju även efter jul då det finns så mycket annat än tomtar), ut på nån sjö för angling/pimpling/grillning, slalombacken, övernattning i lånad stuga vid Hammersjön, + en massa myyys =)
I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, kan hända att vi alla bor på varsina håll efter att vi spenderat hela veckan tillsammans hehe ;)

Mattias ringde nu precis och det blir tydligen en liten tripp till mora ikväll med familjen =)

Nu ska jag och barnen gå och mata svägerskans nio små hundvalpar =)Är förresten förvånad över hur många (not) kommentarer ja
g fick iförra inlägget ang. tips/tycke för mitt hår (skäms på er! ;)

Tror iaf. att jag vill klippa lugg! Vad tycker ni om det??

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer