1 Advent snart här =)

Ja det dröjer inte nu förrän första advent är här =) Ååhh vad jag längtar =) Mys mys hela dagen. Nästan hela dagen iallafall...vi ska äta julbord med Mattias jobb kl två här i Hamra, kul, och gott! Alla stjärnor och ljusstakar satte vi upp i fönstren i går kväll, likaså enris ute på bron,så det är gjort.
Så här kommer min ena adventsljusstake att se ut i år =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Hjääärtan i Jul...

Jo här pysslas och knåpas det  =). Har gjort ytterligare några hjärtan, typ 12-13 st, pust, några ska hänga ute i hallen på några krokar, en del i julgranen och resten får agera julgardiner =). En del är inte riktigt klara...Har man varken tid eller lust att köpa julgardiner så är nog detta en bra lösning =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Till badrummet...

Har jag gjort en stege att hänga handdukarna på. Slängde ut gamla hyllan med korgar och ställde in den här och det blev mycket bättre, ljusare och luftigare. Men nu har jag ju ett litet problem; var ska jag göra av innehållet som jag hade i alla korgar!? Ja det tåls att fundera på =) Tar gärna mot förslag =)
Bakom skymtar man den gulliga gamla tvättbrädan.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Inga fler...

skyltar men lite annat pyssel blev det idag...och jag kunde inte motstå från att göra årets första knäck, hur gott som helst =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Fler skyltar...

Ja dessa har det blivit idag...kanske kommer det fler till kvällen =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Ja jag vet!

Att jag är dålig på att uppdatera nu...som sagt så går det i perioder, tyvärr!
men det betyder inte att det inte händer nått här hemma, tvärtom!

I helgen var Hanna, Tess & Tommy och hälsade på, vi tog det lugnt på lördagen med lite mat och Nintendo Wii. På söndagen var det angling som gällde, lite kallt men vi fick iallafall fisk =) Och stackarna blev bjuden på den ena vidbrända maten efter den andra ; )

Idag snöar det igen...och jag får "JULkryp" i fingrarna!!! =)
Det har redan börjat pysslats lite här hemma, har börjat sytt små hjärtan, både juliga och ickejuliga, inväntar ett annat tyg som jag ska göra små julhjärtan av och göra lite roliga saker med, ni får se det senare =)
Började även måla "God Jul" skyltar idag...tycker de är så fina de som man ser i alla tidningar och inredningsprogram så jag gjorde ett försök själv och tycker det gick ganska så bra =). Ljusstaken bara väntar på att få bli julstökad =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer
och igen...Tävlar om mössa på denna sidan http://bambii.blogg.se/2008/november/-varmande-november-tavling-vinn-balla-lollop.html

Meeen vad arg jag blir när datorn krånglar! helt plötsligt går det inte att länka...jaja ni der ju adressen iallafall.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
TävlingJa nu gör jag ett nytt försök....är med och tävlar om denna jättefina filt, åh så mysig!! =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer
Kräsen?

Inte jag iallafall när det gäller "vad-ska-vi-göra-på-lördagkväll" -frågan...detta duger alldeles utmärkt för mig; ett nummer av lantliv och lite levande ljus =)
Idag har vi varit på 60-års kalas, min kära mor fyller ju år =). Mycket god mat och gott sällskap, roligt att träffa släktingar som man inte träffat på ca 15 år... Vi har även hunnit med 10-års kalas, besöka svärmor, hälsa på pappa, handla + alla vardagliga saker ; ). Jag kommer att somna ovaggad!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer