uppdatering

Lite uppdatering som sagt. Det går lite sakta får vi erkänna, bygget har stått stilla nu i ca två veckor. Vi var tvungen att få hem badet innan vi kunde fortsätta för att se om vi måste ändra nåt.
Men ni behöver inte förvänta er slutbilder på nåt värstingbadrum för det blir det inte...önskar att huset var liiite större så att man kunde göra badrummet liiiiite större!
Har iallafall rivit väggen helt, satt in nya fönster ( så nu kan grannen och folk ute på gatan verkligen se vad som händer inne på våran toa!) fått hem både badkar och handfat.

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Helgen....

I helgen som varit har vi först skjutsat barnen på lördag morgon till min mamma som skulle vara barnvakt (tack snälla mamma). sen åkte vi raka vägen hem till Jon & Marie för att hjälpa dem med tapetsering, där var vi till kl 23.00 ungefär. Tack igen för den goda maten!

Sorry Anna & Robert...eran tapetsering blir ju av nästa helg istället . =)

Söndag morgon fortsatte vi med våran renovering av badrummet som för tillfället ser ut så här...man kan säga att vi kissar i det "fria" just nu =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer
Mmm...

Efter ca 3 timmar och ca 100 nybakade, varma bullar så förtjänade jag detta!
I morse när barnen vaknade så var bägge två snoriga och nu på eftermiddagen så började Elisa med sin alldeles för välkända ihåliga hosta...here we go again. Så typiskt, tycker inte det var länge sedan Elisa var sjuk.
Plus att både Mattias och jag har börjat nysa nu på kvällen, ajaj, tack och bock då.

Sen har det väl inte hänt så mycket...eller jo, nu ljuger jag. Min käre sambo har börjat bygga ut badrummet så att vi ska kunna klämma in ett bubbelbadkar -inga kommentarer, har ingen lust att skriva en hel roman om Herr Eliassons lyckade och misslyckade projekt. återkommer med den i ett annat inlägg.

I helgen ska jag nog till Anna och Robert för att hjälpa dem att tapetsera vardagsrummet. Hatar när det ska vara mönsteranpassat...GRRR!

nä nu blir det tack och godnatt för mig...

p.s. det skulle vara roligt om ni som läser min blogg lämnar lite fler kommentarer, enligt statistiken är ni många...d.s.· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer
En av alla listor som finns...

Väder utanför ditt fönster:  grått!
Lyssnar på just nu: Emelie och Elisa sjunger
I går gick du och la dig:  irriterad klockan 00.00
I dag vaknade du: utav väckarklockan 05.30
Vad har du på dig: svarta brallor & rosa top
Senaste som ringde dig:  Mattias
Som du ringde: Mattias
Senaste som skickade dig sms: Malin
Senaste som du skickade till: Malin
Senaste vän du addade på Facebook: Minns inte
Som addade dig: ingen aning
Senaste person som mailade dig: vet inte det heller
Sista hemsida du besökte/läste: aftonbladet
Ska göra/har gjort idag: har jobbat, ska städa, diska, äta, kanske baka bullar om jag orkar
Bra eller dålig dag idag:  mellan


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer