Det blir inte alltid som man tänkt sig...

I förmiddags föreslog min sambo att vi skulle tapetsera om i hallen...jag har varit emot det förslaget förut eftersom vi senare ska bygga ut köket och låta en del av skafferiet bli extra yta i hallen, hängde ni med?, och därför tycker jag att det är onödigt att göra om hallen två gånger.
Men jag kan nu hålla med min kära sambo att våran hall är den gräsligaste man kan tänka sig, och vi vet inte hur lång tid det tar innan vi bygger ut köket. Så därför tyckte han att vi i alla fall bara kunde tapetsera och måla listerna så att det ser lite bättre ut till den dagen kommer då vi tar oss an köket... Det kommer bara ta en dag- säger min sambo.

VISST!! klockan är nu 00:43 vi har haft elektrikern här halva dagen, jag har precis målat klart panelen som är i en del i hallen, ingen tapet är uppe, inga lister är målade, golvet har han rivit ut, kläder och skor ligger utspridda i hela huset med hjälp av Elisa!! jag blir tokig!

Jag gruvar mig för morgondagen.

Jag kan nämna att vår hall hade grågrönt plastgolv som spruckit lite överallt, mörkbruna golv och taklister, även källardörren var mörkbrun, något geni har målat väggarna mellanblå, färgen i taket har nog varit vitt men är nu grått med sprickor i även det och färgflagor som ramlat bort. Ni som varit här vet vad jag pratar om!

tyvärr inga före-bilder men det kommer efter-bilder. Godnatt!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
mmmm igen

Har en liten aning att denna blogg kommer att innehålla mycket gotta-grejer eftersom jag tycker att det är så roligt att baka (och äta ; )! Idag blev det en toscakaka....
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Trött!

Är så trött, det går vinterkräksjukan på jobbet så det fattas folk hela tiden, man får jobba dubbelt m.m. ska snart iväg och jobba natt nu...har jobbat 32 tim på 48 tim nu...är trött.


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Äppelpaj

Efterfrågningar har gjorts, av vissa personer ; ), på receptet av äppelpajen, så här kommer det;Äppelpaj
( väldigt söt och mäktig paj)

4-6 äpplen, beroende på pajformen
2 msk socker
1 msk kanel
1 ½ dl vetemjöl
100 g margarin
1 ½ dl brun farin
1-2 förpackningar milda vaniljvisp

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop mjöl och margarin, tillsätt farinsockret.
Skala och klyfta äpplena. lägg dem i en pajform, strö över socker och kanel. Strö margarinblandningen över äpplena. Baka mitt i ugnen ca 30-35 min.

Servera med vispad vaniljvisp.

Tips! personligen tycker jag att den är godast efter att den fått svalnat lite, så att ytan blir lite krispigt knäckig.

Om ni gör detta recept så vill jag att ni lämnar en kommentar och berättar vad ni tyckte om den =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Mmmm...

Världens godaste äppelpaj, enligt mig i alla fall. Lite väl söt kanske, men inte mig emot ; )

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Bruttorna...

Idag gick vi ut en stund på eftermiddagen och lekte lite i snön. Det gick ganska så bra i en timme men sen ramlade Elisa ner från en snöhög och bokstavligen låg uppochner i snödrivan. synd bara att jag hade lagt ifrån mig kameran då för det såg ganska så lustigt ut om jag får säga så...det slutade i alla fall med att vi fick gå in för Elisa skrek så jag tror hela byn hörde!
.· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Baddax

Har precis badat mina två bruttor, finns det hjärterum finns det stjärterum som ni kan se utav på bilden! Elisa (minsta) försöker ofta dricka badvattnet, urk, villket storasyster Emelie ofta påpekar att hon INTE ska göra, och emelie har börjat intressera sig vid att doppa huvudet under vattnet och låtsasdyka! som ni hör går dessa två inte så bra ihop i badbaljan och detta resulterar i att det blir en catfight eller två när det är badardax.

jag ska nog göra en tidig önskelista till tomten i år och önska mig ett badkar till nästa jul!
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
äntligen!

med lite hjälp av blogg.se så fixade det sig med min bild i alla fall. Smile!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Åååå herrejisses!

Har precis skaffat mig den här bloggen ( har haft den i ca 3 min) och jag har lite svårt att förstå mig på detta. men sitter jag här resten av kvällen så ska det väl gå vägen...

Om det är någon som har lite tips eller nån som vet hur man lägger in en bild på sig själv på sidan så är det bara att skriva några rader till mig. (om jag nu kommer att hitta deml!)


Nä nu ska jag fortsätta försöka förstå mig på detta....tjing så länge!· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer