Björn Rosenström.....

Ååååhh vilken helg jag har haft! Den bästa på länge!
Fredag morgon packade jag för fullt både åt barnen och åt mig och mattias. barnen lämnade vi av hos mamma mitt på dagen och vi fortsatte till bollnäs. Väl där så går jag ner på stan och shoppar lite med Hanna och Mattias åkte till stranden med Tess och Tommy. Efter en lite väl svettig shoppingrunda åker vi hem till hanna och fixar oss lite och sen åkte vi hem till Tess och tommy och äter god mat och förfestar lite...kl 22 gick vi ner till långnäsparken för att se Björn Rosenström- Skitbra va han! mycket bättre live! kommer hem till hanna runt fyra på morgonen...väääldigt trött var jag då....men lycklig =)

Tack underbara goa Hanna, Tess och Tommy för den roligaste kvällen på länge!

Lördag kväll var det dans i hamra, var fortfarande lite trött efter gårdagen men man måste ju ställa upp för byn när det väl händer nåt. och jag ångrar inte att jag gick, trots lite folk, mygg, knott, dåligt band och jävelskap så hade jag jättekul.
och jag måste passa på att be om ursäkt till alla killar som jag gav en eller två blå tår den kvällen *fniss*, det var inte meningen!

Tack mamma och Anna som var snälla och var barnvakt under helgen-pussTyvärr så blev det inte många kort knäppta denna helg, och de kort som knäpptes, de blev suddiga =( · Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Mumiens återkomst ; )

Haha,vill visa hur Mattias och Elisa kan ha roligt tillsammans ibland....Och ofta, väääldigt ofta kan jag tala om mina kära läsare, så undrar jag om min sambo överhuvud taget är frisk på en enda fläck ; )

 


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Orsayran

Idag har vi varit på orsayran. Jag kom tyvärr bara ihåg att knäppa kort när vi var på badlandet villket var synd, men, men. De hade fyra olika bassänger, skepp, rutchkanor, grottor m.m. och vi höll aldrig på att få upp barnen igen =) men det gick att locka med glass och karuseller ; ) Elisa fick stanna hemma hos Pi idag medans hennes dotter Matilda följde med istället =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
mina senaste...

Skoooor! snygga va?Och Elisas nya coola brallor måste jag bara få visa er! =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Emelie & Herman

Emelie har varit och hälsat på sin kompis Herman i Borrsjö denna helg

Och så får jag väl passa på att be lite om ursäkt för att det inte hänt så mycket här på bloggen de sista veckorna men man har ju lite annat att göra nu när det är sommar och allt som hör den till, men jag ska försöka bättra mig. =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer