vill ha!

Så himla fin! Undrar om man önska sig en sån av tomten i förskott ;P

http://www.creativelounge.se/shop/

· Kommentera inlägget här ·
Mig... 2 kommentarer
Grattis!!Ja en vinnare har dragits =)
Det blev Anna med bloggen "mammatillroja"
Grattis! =)

Skicka ett mail till mig, lindaalmen@hotmail.com, med din adress så skickar jag det så fort som möjligt =)

Ha en underbar fortsatt 4:e advent allihopa, KRAM =)

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Tävling =)

Ja jag vet att det bara är de "stora inredningsbloggarna" som brukar ha tävlingar och att jag nu kanske är lite pinsam, men det får ni stå ut med ;P Nu har jag iallafall en skylt över som jag tänkte ge bort.
Jag inför även lite regler för att få vara med i tävlingen (Det ger ju reklam, hiihi).

1. Lämna en kommentar att du är med i tävlingen.
2. Har du blogg kopierar du denna bild och lägger ut på din egen bloggsida samt länkar till mig =). Har du ingen blogg mailar du tre personer som du tipsar denna tävling om.

Dragning sker nån gång under sön 20/12 så får ni den lagom till julafton =)

· Kommentera inlägget här ·
Inredning 13 kommentarer
Tipp tapp, tipp tapp...

Här hemma har det varit full rulle hela helgen, den mesta tiden har gått åt till att baka. Det har bl.a. blivit saffranssockerkaka (gillar inte tråkiga lussekatter), chokladkola, knäck och pepparkakor =) Hann med att bada tunna på lör kväll/natt, mysigt.
Sen har jag pysslat lite med dittan och dattan. Hade ju förväntat mig att få hem vit lera av mamma så jag hade kunnat göra vita lerhjärtan som Hanna har som bakgrundsbild på sin blogg men den var ju naturligtvis slut =( Grrr.


Även nästa helg blir det fullt upp med födelsedagskalas för Emelie och Svegs badhus igen på söndag. Emelies födelsedag har ju en tendens att vara i 3-4 dagar men i år tror jag att det bara blir 2-3 dagar, haha.

Även i år tänker jag inte byta till julgardiner i köket utan slänger dit 6 stora (3 på varje) tyghjärtan på mina linne-hissgardiner, så det så ;)
Tänk att min lilla prinsessa snart fyller 7 år! =)


Nu ska jag gå och fixa lite med hyacinterna som jag köpt, får se om ni får en bild senare beroende på hur det kommer se ut =P

· Kommentera inlägget här ·
Inredning 3 kommentarer
Vill inte!

Nä uscha jag tycker inte om vintern =( Nu när det kommit både snö och kyla känns det som att det börjar på riktigt, fy! Kan vi inte snabbspola fram ett halvår?? Fast visst, julen vill man ju inte missa, men resten kan jag lätt hoppa över ;)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer