Nära!

Ja nu är julafton nära, bara tre dagar kvar i nedräkningen! Vilket jag blir påmind om triljoner gånger per dag ;)
Dock tusen saker kvar att göra som vanligt! I eftermiddag åker nog jag o darling till Sundsvall o sover över på hotell. Söndagen tillbringar vi i Birsta med alla andra köpa-julklappar-i-sista-minuten. Vi är redan så gott som klara men...;) Få se om jag kan lura/hota Mattias ut i skogen i dag för att låna en gran över jul, vill ju ha en riktig gran som man kan svära över när den börjar tappa barr :D 
Julgodisbaket fortsätter. Har allvarligt ingen plats kvar i skafferiet för nåt mer bak. Tur vi har en källarvåning ;)

Karamelliserade cashewnötter 

Och snöbollar
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Oj vad det går

Shit vad tiden springer iväg just nu. Har hunnit med julbord, Emelies födelsedag, stormen Ivar och idag lucia... Jobb nu i helgen och sen är jag ledig fem helger efter det, härligt! Ska snart gå ut och kika lite på tomten och se vad som blåst bort/ gått sönder. Det jag sett inifrån är att lekstugetaket blåst bort, plåt + brädor är borta och det är tyvärr inte mycket kvar av växthuset :( men tur är väl att vi är oskadda! :) 
 
Har äntligen fått mina Irislights, så snygga!  
Skulle kunna ha en slinga i varje rum! ;)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Inte ok

Det är inte ok att ha en sträckt muskel i knät och nackspärr samtidigt :/ har inte tid eller ork! Det märks tydligt att vi klivit in i december nu, mycket att stå i och någonting ska fixas varje dag. Idag åkte jag till Mora och fixade de sista julklapparna, så skönt :) 
Lite julpynt får redan nu vara framme här hemma... Från kardemumma:


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer