Egobild =)Här har man gjort sig lite kalasfin till Saras 50års fest  =)

· Kommentera inlägget här ·
Mig... 6 kommentarer
Sorg i mitt hjärta....

Idag fick min morfar, Alex Almén,  lämna denna jord....
Nu får han träffa sin saknade Maria, min mormor....
Nu får de rå om varandra igen...

Sorg i mitt/våra hjärta. En önskan för morfar...det blev som han ville.
fridfullt...lugnt...

Ni finns för alltid i våra hjärtan. I våra minnen.
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
....

Tänkte att jag skulle ta och göra ett stort ryck med badrummet nu på morgonen. Ska skrubba minsta lilla vrå där inne, det händer ju inte varje gång man sveper in där med dammvippan =PUsch va kallt det är nu på morgonen =( Tänkte att det skulle vända snart denna kyla men icke! Efter städningen blir det nog en promenix igen =) Jag kanske hinner med två idag =) Men det är ju sååå tråååkigt att gå här i Hamra...eftersom jag är så björnrädd så vågar jag mig inte utanför byn =/ Så ska man ta en prommis på en timme får man gå TVÅ varv. Lite less blir man ju på att se samma saker hela tiden =(

Suktar efter dessa saker från Green gate, men snart så =)

 · Kommentera inlägget här ·
Inredning 3 kommentarer
Jodå!

Det har även blivit en powerprommis idag med =) Bara man håller i en vecka eller två så brukar det ge sig själv sen, att man VILL ut och gå menar jag, att man inte känner MÅSTE.

Jag och Elisa dukade upp mellanmålet i sandlådan i dag, hon tyckte det var jättekul och ville mest servera mig istället för att äta själv, hihi. Har krattat hela gräsmattan idag så nu inväntar jag bara blåsorna =/

Nu medans jag väntar på varmvattnet så ska jag gå och hämta Emelie hos sin kompis. Sen blir det väl det vanliga...dammsuga, diska, kvällsmacka, natta och packa ryggsäckar.

Hoppas ni också får en solig, varm vårkväll =)

· Kommentera inlägget här ·
Mig... 0 kommentarer
Det tar sig...

Ja det är lika bra att jag skriver det här...så att jag inte kan dra mig ur menar jag =P Jag ska haka på ett fyra-veckorsprogram i powerwalk, haha. vi får se hur det går. Blev lite less nu efter påsk då jag hade gått upp lite, men vem gör inte det under påsk menar jag? Jag har gått ner det nu igen iallafall men tycker att jag står still lite, hoppas detta kan hjälpa =)
Jag och Lillemor drog en repa idag och bägge två fick skavsår =(  Men det är bara till att dra på ett plåster eller två till imorgon =)

Har även ätit grillat idag...då hemma hos Lillemor & Lillis. Guud vilken god sås han hade gjort, måste få receptet på den.

Nä nu ska jag gå upp och ta upp mina barn från badet. Slut på lovet nu och skola igen imorgon, måste få dem i säng i tid ikväll, lycka till till mig, hehe.

Tjing


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Irritationsmoment nr 1!

Jag HATAR sand! HUR mycket sand finns det egentligen att dra in på hallmattan?? Jag blir tokig snart, jag överdriver inte det minsta när jag erkänner att jag dammsuger minst 3 gånger per dag. Jag har gått och blivit manisk när det gäller detta, jag snäser och hugger på barnen och deras kompisar när de kommer in med leriga, sandiga skor. tror jag behöver hjälp snart =P

Ja, ja, över till nåt trevligare, snart ska vi hem till Pi och hennes familj och äta lite grillat, mums. Har gjort världens största kladdkaka som vi ska äta till efterrätt =) Men den kommer nog att gå åt då vi är ca 12 pers =P

Just nu är jag lite extra stolt över lillfisan =) Hon har lärt sig att cykla! Ja med stödhjul så klart men vi har redan varit ut på stora vägen och hon är så duktig. Hon provade även på att åka slalom i veckan, då med systers utrustning, men det gick också jättebra. Ska ju köpa skidor åt henne till vinter och hon kommer nog att lära sig supersnabbt. Hon har även blivit torr på nätterna, vilket bara tog 3 nätter =). Plus att hon åker Emelies fyrhjuling alldeles själv, hon asgarvar högt när Mattias jagar henne då han tycker det går för fort...och då gasar hon ju ännu mer, haha!

Nä nu ska jag vispa till lite grädde att ta med till kladdkakan, Tjing!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Utmanad!

Japp nu har man blivit utmanad! =) Denna gång av Susanne...
Den går ut på att man ska gå in på bilder på sin dator och leta fram sjätte mappen och sjätte bilden efter det...Kanske inte världens intressantaste bild men jag är iallafall ärlig...tror som Susanne att det är många som fuskar med med utmaningen =P
Sen är det meningen att jag ska utmana 6 personer men jag säger så här: Den som vill ha denna utmaning får ta den =)

Idag har Elisa tagit sin första riktiga cykellektion ute =) Det gick faktiskt bra!! Visst, jag kan inte ens räkna gångerna hon var ner i diket och vände men hon var jätteduktig =)
Sen nu på eftermiddagen så började det snöa igen, FY F******N säger jag bara. Det var ju så varmt och skönt ute för bara några dagar sedan!!Sen vill jag tacka alla som uppvaktade mig på min födelsedag!! Jag är inte den som tycker om att fylla år men NI gjorde att den blev rolig, kul! =) Och TACK för alla presenter!!

Nä nu ska jag ut i snöovädret och plocka in lite påskris...bättre sent än aldrig =P


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Emil!

Jisses vilken fin helg vi har haft, underbart väder =)
Mattias och Emelie var på angeltävlingen i Los på lördagen, tyvärr fick de inte en enda fisk =/
Sen hade vi bjudit hit Mattias syster med familj på grillat som jag skrev i förra inlägget, trevligt =) Utgång till Losgår´n på kvällen vilket var jättekul. Äntligen nån som tar tag i festligheterna här i byarna =P, det har varit lugnt med det nu allt för länge tycker jag. Hoppas de kan fortsätta i samma anda.

Emelie och jag drog till slalombacken idag i hopp om att jag skulle kunna sitta och gassa i solen medans hon åkte slalom men det sket sig rejät då det bara var "dissol". det närmaste till en bränna jag har nu är brun-utan-sol-tuben i badrumsskåpet =/ Men visst, den är ju hälsosammare! =)

Sen åkte vi hem och Emelie följde med Matilda hem en sväng. Elisa och jag skulle baka tänkte vi...och så gör hon en klassiker, en Emil i Lönneberga, sätter soppskålen på huvudet när den skulle slickas!! Fast i detta fall var det ju smetskålen...ååhhh de små ljuva liven! Efter det fick jag ett vårryck och ville ut och gå! Alltså går gör man ju varje dag men jag menar motionsgå. Drog med mig Elisa och vagen, hon lekte "skjuta björn" hela vägen och satt snällt i vagen =)
Jag får ju motionsryck och gå-ner-i-vikt ryck ca två gånger per år...sen ger man upp efter 2 mån =/ Men jag kan säga ärligt talat att denna gång känns det "äkta" som om att detta kommer att hålla, jag har redan gått ner 8 kilo och vill verkligen inte gå upp dem igen så det gäller att hålla i och inte ge upp denna gång, skulle gärna vilja bli av med 6 till =) Vi får se hur det går. Och nu när jag väljer att skriva det här på bloggen så har jag ju lite extra "press" på mig, hihi.

Nä nu blir det till att plocka undan lite efter barnen, ett bad efter det och sen en bra film. Tjing!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer
Cool!Åååhhh vad sköööönt väder!! Mattias och barnen har gjort en soffa av snö ute på baksidan =) där är det tänkt att vi ska sitta och grilla på eftermiddagen med Mattias syster och hennes familj, underbart =) årets första grillning, jippie!
Ikväll blir det kanske till att festa lite på loosgår´n =)

· Kommentera inlägget här ·
Brudarna 6 kommentarer