...

 

Elisa matar hästarna här i helgen =) Hon tyckte inte de hade tillräckligt med gräs i hagen, hihi.

Haha, snacka om pose!! =)


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 7 kommentarer
...

Mattias och jag är just hemkommen från en fisketur i nån sjö i närheten...han fick en skaplig öring som vi ska äta till middag imorgon =) Jag fick också en men den var så liten att vi slängde tillbaka den....
MEN till saken; nånting annat som jag fick var myggbett, Oh My God!!! inte mindre än 29 st på 1½ timme!! Och 23 av dem sitter på min uppsvällda RÖV! Fråga mig inte om det kliar!!

Godnatt!!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Examen =)

Ja Idag var ju då Emelies första examen =) Hon var lite nervös innan, fast det berodde nog på shyssta farsan som lurade henne att hon skulle hålla tal i kyrkan, å herregud stackars barn säger jag bara!! Det gick iallafall jättebra i kyrkan och alla var såå fina och sjöng sååå bra =)
Efteråt svirade man ihop stora jordgubbstårtan och begav sig hem till Pi där vi alla samlades för examensfika =) Gott och trevligt var det. Ja just det....alla trodde att Elisa och Elsa (samma ålder som Elisa) satt i tv-rummet...men ack vad vi bedrog oss, hehe. De hade smugit upp på Matildas rum och hittat sminket! Ja ni förstår själva hur de såg ut, hjälp!! =D

 

 


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 6 kommentarer
Helgen

Ja helgen har ju varit helt underbar =) Tack underbara svärmor för barnvakten.
I går åkte vi iväg på drifting i Sveg, rätt kul faktiskt. Men måste ju säga att det är väl mest en killgrej ; ) Hann även med Dollars (vilken skillnad jämfört med Ljusdals Dollars) där det inhandlades naturgodis, ljus m.m. En kycklingsallad blev middag den dagen, mums =)Åkte hem och bytte om för utgång i Ljusdal, blev både järnvägs och Stadt även denna helg, hihi. Det blev mycket trevligare nu än förra helgen för det var fler folk man kände ute denna gång =) Träffade även på Vickan, så roligt eftersom det var så länge sedan vi sågs =)
Tog en kebabrulle innan vi åkte hem, måste vara år och dar sedan jag åt en sån!


I förmiddags gick jag och hämtade barnen hos svärmor, och de hade bakat en jättegod jordgubbstårta *lycka*
Åkte hem och svirade om Emelies kläder till ridkläder för det var dags för ännu en ridlektion i Veckebo =) Hon är så duktig vår lilla tjej! Hon får jättemycket beröm av morfar när hon rider, ja jag vet att det hör väl till liksom att ge sitt barnbarn beröm, men när pappa pratar med mig så säger han att hon verkligen ÄR duktig =) Kul!
Tog med pizza hem från Färila, gött ; ) Vi har alldeles nyss legat hela familjen utslagen i soffan och kollat på " Vi hade i alla fall tur med vädret 2", inte lika bra som första men helt klart sevärd =)

 

 Ja nästa helg blir det nog cruising i Ljusdal =)

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer