Dop

Igår var vi på dop för lilla Devin och det blev en lååång dag, men klart värt det :) inte ofta kusinerna (barnen) träffas samtidigt. Vi fick mumsa på både smörgåstårta och marängtårta med jordgubbar. Marängtårtan som hade rice krisp i sig har jag tänkt gjort i evigheter men inte blivit av, men nu är det dags snart! Jisses vad god den var, en riktig sockerchock ;)
Inatt blev det en vaken natt förresten, har inte kunnat sova sen 03.20 :/ har snart hunnit med dagens alla måsten redan hehe. Hoppas på en "bara vara" dag idag ;)
Om mindre än en vecka följer ju tjejerna med syster till Stockholm och blir borta en vecka, jag är helt övertygad att de kommer ha det bra och att de inte vill hem men jädrans vad jag kommer sakna dem!!
· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Sakta men

Sakta men säkert går det här med huset, regnväder och för fint väder ställer till det vissa dagar ;) men fint blir det!
Fast vi är mitt uppe i semestern och borde njuta så kan jag inte låta bli att önska att den snart är över så vi får åka till Turkiet :D längtar!
Till helgen ska vi på dop för lilla Devin, blir kul att komma iväg lite :)· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Semester!

Första riktiga semesterdagen idag, fast jag har varit ledig sen i torsdags :) har nog aldrig önskat att semestern vore över men i år gör jag det, men det är ju bara för att vi åker till Turkiet bara efter en veckas jobb :D

Snart drar bygget igång här hemma. Idag var vi och köpte färg, penslar, spik och snickarbälten och allt som hör till :)
Känner ni att ni helt plötsligt är väldigt sysslolösa så är ni mer än välkommen hit hem ;)
Dessa två nya aprikosröda lack är ju ett nödvändigt måste till målarutstyrseln ;)
· Kommentera inlägget här ·
Inredning 3 kommentarer
Hemma

Idag är det vabb som gäller, Elisa har stukat foten stackarn och kan knappt gå :/ så idag blir det till att passa upp och bära runt på denna 7-åring, kommer nog ha rejäl träningsvärk imorgon ;).
Och nu jädrans är det bara två arbetspass kvar innan semestern! :D det ska bli så skönt!

Gårdagens fika i solen :)· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Igen!

Ja det blev en resa igen! 23 aug åker vi till Turkiet, Bodrum på 4-stjärnigt med all inclusive :) Bara jag o Mattias! Shit vad vi ska ha det bra :D
Men det känns som om resan kommer bli behövlig då vi, mest Mattias, kommer renovera/bygga mycket på huset på semesterveckorna.
Igår åkte vi en sväng ner till Ljusdal och hälsade på mamma, händer tyvärr alltför sällan :/ men det blir så när vi jobbar om varandra hela tiden. Vi satt och pratade en del om livet... hur man ofta tar det för givet, låter "vardagen" ta över alltför ofta. Och hur skört det kan vara. Poff, som en smäll så kan det vara över...
Det går inte att alltid vara en tipptopp mamma som bara gör/säger roliga saker men jag försöker iaf ofta att göra det där lilla extra. <3· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer