...

Ja då har det gått en vecka igen då, dagarna bara rinner iväg =/ Inge bra väder har det varit heller förutom de sista dagarna. Tycker mest synd om barnen som har sommarlov och kan varken springa ute i sommarklänningar eller ta ett dopp i sjön, tråkigt =(

Midsommar har det också varit, jobbade heeela helgen men hann vara med när barnen klädde midsommarstången och dansade runt den =) Nu till helgen ville Mattias att vi skulle åka till Mora (tror jag det var??) och hitta på lite roligheter, men har tyvärr tagit på mig extrajobb på restaurangen =/ Får se om jag hinner åka med eller om de får åka själva... Ska även försöka klämma in en helg med typ Grönan eller liknande i sommar =) Junibacken skulle vara kul att åka till....hmm... har ni några tips om bra ställen man kan åka till i Stockholm som passar barn från 4-7 år??

· Kommentera inlägget här ·
Brudarna 2 kommentarer
4 år...

Ja tänk att nu är hon nöjd lillskruttan =) för när man fyller 4 år så blir man så himla mycket större, man klarar av allt som man inte gjorde när man var 3...tex laga mat själv, cykla på stora vägen, ut och gå med vovven själv, passa de mindre barnen som för övrigt bara är ett par månader yngre =P + mycket mycket med  haha, hon är för go!

Kalasat har vi gjort i två dagar så nu har jag tårta och kakor ända upp i öronen! Elisa springer runt och leker med alla leksaker, hon talade om att hon var jätteglad för hon hade fått allt hon önskat sig, till och med en rosa ring =PNä nu ska jag riva upp båda tjejerna som fortfarande ligger och sover! Ut, ut, ut i SOLEN =)

· Kommentera inlägget här ·
Brudarna 0 kommentarer
Suck...

Ja nu märks det att den svenska sommaren har börjat...regn, regn och ja regn =/ Så idag tog vi en tripp till Mora för att handla presenter åt Elisa som fyller 4 år nästa helg. Herregud, var tar åren vägen ha ha. Sparkcykel, badring, paraply (passande! =P), mobil m.m. blev det =) Ska inhandla en ny rygga åt henne nu i veckan =) Till helgen blir det då som sagt kalas så det ska ju så klart bakas en massa, till frökens ära blir det en jordgubbstårta som hon beställt och självklart en choklad/mocka/nötmix -tårta åt mig =P hehe.

Ska ut och springa några varv i trädgården nu när det äntligen slutat regna,
Ha en fortsatt trevlig helg =)

· Kommentera inlägget här ·
Brudarna 0 kommentarer
Bildbomb

Ja som sagt, examen idag =)Elisa och Elsa =)


Samling vid kyrkan       Och med sina kusiner i Hamra
Måste ju få visa de häftiga nitarna bak på Emelies klänning =)

Man kan ju inget annat vara än STOLT över mina vackra tejer! =)


· Kommentera inlägget här ·
Brudarna 6 kommentarer
Examen...=)

Idag är det examensdag här hemma =) Snart sommarlov!! Skönsång i kyrkan och mina ögon kommer absolut inte att vara torra, haha. Efteråt samlas alla ( familjerna Eliasson, Nordh, Nordqvist och Svensson) för fika med tårta och kakor. Vi har lovat barnen jordgubbstårta så igår for jag och Lillemor fram som tokar i Bollnäs och Edsbyn för att hitta jodgubbar =) Och det gjorde vi så jag och barnen ska mumsa lite i förväg nu efter lunch =)Igår klarade jag förresten uppskrivningen till körkortet =) Bättre sent än aldrig =D

Snart så....· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Så gott att det ....... i munnen!

Igår var vi hela familjen ute i skogen och plockade murklor =) 4.8 kg blev resultatet (!)Det är ju så himla satans gott med murkelsås!!
Detta åt jag och barnen nu till middag, enkelt men ack så smarrigt =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Lunchat ute idag

Idag har vi ätit våfflor med sylt och grädde ute =) Härligt! Kusin Elsa hälsade på.
Nu ikväll har vi varit på kalas för barnens kusin Adam som fyller 5 år idag

Hoppas det bli lika fint väder imorgon =)

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer