fortfarande sjuka =(

ja här hemma är vi fortfarande sjuka allihopa =( Mattias har iallafall gett sig av till jobbet idag, stackarn! Jag har fortfarande världens hosta, anfåddhet och yrsel. men själva andningen är inte lika ansträngande längre, nåt positivt! =)....
Bjuder här på lite gammla bilder;
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Ambulans till Mora....

Ja som sagt...det började med en vrålförkylning på tis/ons, med skitjobbig hosta och hög feber. Förkylning och min astma är ingen bra kombination...hostan "stryper" åt luftrören liksom, och det spelar ingen roll hur mycket medicin jag tar för den når liksom aldrig fram. Får inte bli stressad eller anfådd heller, pulsen stiger ju då och blodet behöver mer syre...vilket jag inte kan tillföra då jag knappt får luft.

På torsdagen vid 15 tiden känner jag att jag inte ens orkar prata längre så jag går upp och sätter mig i sängen, får sitta framåt-lutad för att få luft överhuvudtaget...envis som man är tror man ju att det går nog över om ett tag. Men efter ca 2 ½ timme hade det fortfarande inte gjort det så jag fick säga åt Mattias att ringa ambulans.

Först kom brandkåren från Los med syrgas (som först inte funkade, hmm) sen efter ca 30 min kom ambulansen med mycket bättre grejer, de pumpade in både det ena och det andra i båda armvecken, plus syrgas i näsan och en annan mask över den som jag fick andas genom munnen med. Det gick iallafall inte så bra som de hade hoppats på...kroppen min hade liksom blockerat medicinerna, som de sa.
De tog då kontakt med ambulanshelikoptern men den var upptagen i minst en halvtimme till så de tyckte att vi skulle åka in med abulansbilen ändå, vilket jag tyckte lät väldigt bra, för jag kan lova att jag verkligen hade dött om de hade satt mig i en helikopter!!!!

Ja väl framme i Mora så fick jag väldigt mycket mer mediciner och så lade de ju in mig. varje timme var de in och kollade andningen, syrgas, dropp m.m.
Som "sämst" hade jag endast tagit 6!!! andetag på 1 min, vilket var lite skrämmande.
Under fredagen kunde jag iallafall till sist sluta med syrgasen och efter några timmar till åka hem =) Fick antibiotika och kortison utskrivet som jag ska ta i några dagar.

Ja lite jobbigt är det ju nu, mest frustrerande. Kan inte lyfta mina barn för det första, inte prata längre meningar, får inte bli anfådd eller stressad eller något liknade som får pulsen att höjas då jag fortfarande har problem med att få in syre. plus att jag har konstant yrsel, vilket känns som om att jag är i fyllan hela tiden =( jag HATAR fylla...

Kramar


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 10 kommentarer
Och fler skyltar


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
Skylt...

Toalett-skylt:
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Jaaa jag vann!! =)

Åååhh va glad jag blir =)!! I ett tidigare inlägg skrev jag om en tävling där man kunde vinne en jättefin sjal...ja det blev ju jag då som vann den (jättemallig!) =)

Kolla in;ha en trevlig helg allihopa. Kramar


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
igen...

Ett underbart fårskinn kan man vinna HÄR· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
jaha ja...

ja här kommer det lite bilder på vårat vardagsrum som vi gjorde om för någon vecka sedan. En utav mina högsta önskningar här i livet är ett stooort hus, med stooora rum. mina önskningar går inte riktigt som jag vill =P. jag skulle vilja att v-rummet var 3 gånger så stort så man får plats med en gungstol och kanske en myshörna, eller en stor fin skänk skulle jag också vilja ha. Ja jag kan hålla på hur länge som helst med att rabbla upp saker =)

Det är fortfarande lite grejer som fattas; måla elementet, en ny matta, piff-piff-grejer, ljus i takkronan som jag jämt glömmer att köpa grrr, lite tavlor på väggarnaHaha ser nu på korten att väggarna ser svagt rosa ut men de är de INTE i verkligheten....

Nä nu ska jag städa bort det sista av julen, äntligen!

Vad ska ni göra idag? Kramar


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer
Mina sötnötter =)

Hihi kolla in hundvalpsögonen nedan...biter inte på mamma längre, bara på pappa, hihi
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
tävling igen =)

Här kan man vinna ursnygga kläder =). På Nelloli
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer