Skit!

Fick förkylningen from hell i söndags naturligtvis :/ varit helt däckad dessa dagar men börjar äntligen se ljuset i tunneln ;)
I eftermiddag sticker jag ner till Mattias i Stockholm och kl 07 imorgon lyfter planet :D kommer sakna mina små så enormt mycket, fällde en liten tår imorse när jag vinkade av dem till skoltaxin. Men jag vet att de kommer ha det bra och bli bortskämda av farmor & farfar :)



· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer




5 dagar kvar!

Ja nu är det bara 5 dagar kvar innan vi åker till Turkiet! Shit vad härligt det ska bli :D hört att det är 40 grader där nu, sola, sola, sola!
Jag har även haft turen att få en ny bil av Mattias! <3 <3 <3 Den är så jäkla skön att köra :D
Nä nu ska jag göra ett litet ryck här hemma innan jobbet, resten av familjen är på Svegs badhus :)



· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer




Hemma

Nu är barnen hemma och ordningen är tillbaka :D De har haft en underbar vecka hos syrran och de har gjort utflykter varje dag :)

Idag är det sista dagen på semestern. Blir en lugn dag med lite god mat och småfix. Om 11/2 vecka så ligger vi och guppar som två sälar i havet :D



· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer




Trööök

Men ååå så tråkigt jag har här hemma nu när Mattias jobbar och barnen är hos syster! Kom hem!! Jag har njutit klart av lugnet nu! Hade nog redan gjort det andra dagen haha.
Barnen trivs som fisken i vattnet där nere i storstan och de blir rejält bortskämda. Fint väder har de haft med... Orättvist! ;P
Imorgon ska jag storstäda huset så det är skinande rent tills på fredag när de kommer hem och drar fram/ut/till allt igen ;) tvätta ska jag med innan korgarna svämmar över, kul!



· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer