Fredag!!

Härligt med fredag :) Men ska tyvärr jobba ikväll, lite mys hinns nog med ändå när jag kommer hem :)
Mattias och barnen åker ner till reseshopen och betalar resan idag, ååå vad jag längtar (och gruvar mig lite).
40-års kalas ska vi till på lördag, jag har ju inte haft en riktig ledig/sjukdomsfri helg på 5 veckor! Ska bli så skönt att få göra som man vill ha ha
Ha en fin fredag alla ni :)





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Dålig karaktär!! ^^,

Som oftast!!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Testar lägga in bild...



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Middag (mobilbloggar)

Har precis haft familjen Nord här på middag :) Det blev "kyckling i grön curry" och "mustig filegryta", jag tror de tyckte om det iallafall :) snälla Angelica hade gjort cheesecake i söta muffinsformar, hur gott som helst! Synd bara att jag är så dålig på att komma ihåg att ta kort :/



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Testar

Funka, funka, funka! ;) testbloggar med ny app på min iphone :)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Glömt Berätta!

Att jag ska få en Kitchen Aid av underbara om jag lyckas sluta röka, och det är ju en morot om nåt! ^^,

De är ju helt underbart vackra =)



 

Den stora frågan är ju bara vilken färg man ska välja!!?? =D Men det "problemet" Kan jag ta då ;)





· Kommentera inlägget här ·
Inredning 1 kommentarer




tacksam...

Tänka att ett par morötter kan få en att vara tacksam över det vi har..."lyxen" eller friheten att kunna gå ut i trädgården och plocka ett par egna morötter, eller att barnen kan gå ut i jordgubbslandet  på sommaren och plocka en skål med jordgubbar alldeles själv....det tycker jag är vardagslyx =) hade vi bott i lägenhet i en större stad så hade det ju aldrig gått =/
Visst kan jag sakna att ha typ en Icaaffär runt hörnet eller ett sjukhus lite närmare....men då hade vi ju inte (troligtvis) bott så här....alldeles tyst på morgonen när man går ut, tryggheten med att alla känner alla i byn, gemenskapen, barnen kan gå själva på byn, inga grannar som kan se vad man äter till frukost genom köksfönstret m.m. =) jag är nöjd! =)
Och visst har vi pratat om att flytta till större stad, men inte just nu känns det som, vem vet om 10 år? =)









· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Ja det här gick ju galant! =)

Bakat idag... inte lika fint som Leila kanske men säkert lika gott ^^,






Även detta bröd, strödde hackade solrosfrön ovanpå =) Säkert supergott bröd att rosta =)









· Kommentera inlägget här ·
Mat/Bak 1 kommentarer




Matbröd

Fastän jag bakar så mycket så har jag aldrig (vad jag kan minnas) bakat matbröd....=/ Ingen aning varför, eller jo, det är ju så mycket godare med söta bakverk ha ha. Men NU ska det ske....kollat runt på nätet lite och fastnade för ett utav Leilas recept, fortsättning följer =)

Det ser ju så gott ut!! Önska mig lycka till med surdegar, jäsmetoder och allt vet vad =)







· Kommentera inlägget här ·
Mat/Bak 2 kommentarer




Göttans!

Det enda vettiga jag gjort idag hittills är väl att ha varit fram på jobbet och lagt nytt schema för oktober =) Känns skönt att ha det gjort och ännu skönare att kunna bestämma själv hur man ska jobba =D Jo jag har ju nyss lagat mat med! Hur gott som helst blev det!! Kyckling i grön curry, med i röran var också kokosmjölk och lite vitlök =) För starkt för barnen så de fick lite grillad kyckling istället =)

Nu står städning på schemat här hemma! Dammsög förresten här hemma igår för första gången på två veckor, (har ju inte kunnat pga astman) kan tala om att jag har klättrat på väggarna här hemma ha ha. Och jag ska tillägga att Mattias har fått stått för städningen så det har ju inte varit katasrof ;) Men ändå....

 

ha en fortsatt fin torsdag! =)

 

 

 



· Kommentera inlägget här ·
Mat/Bak 0 kommentarer




Ingen snaps tack!

Ja det blir inge starkdricka drucken ur dessa små glas på ett par veckor =)




Tadaa! Små pelargonbebisar!! =) Hoppas och ber att jag kan hålla dessa vid liv ^^,






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




onsdag...

Igår skulle jag ju ha jobbat första dagen efter jag varit sjuk i 1 ½ vecka men då när jag väckte Elisa på morgonen var hon alldeles het lillstackarn =( Så inge jobb igår och nu är jag ledig i två dagar, herregud ha ha.
Snart ska vi åka till Los för att hämta ut paketet från Stadium som jag beställde häromdagen, snabb leverans måste jag säga =)
Barnen väntar också på paket från Lindex med lite höstkläder, hoppas de blir nöjda =) men den leveransen förväntas inte förrän om en vecka eller så....=/

Är sugen på att baka nåt med....bakade bullar i helgen och kladdkaka igår, får se vad som händer idag =) Provade förresten att göra pannacotta på gelesocker istället för gelatinblad häromveckan.....väldigt sött måste jag säga men visst, i nöd går det nog ner ha ha


Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdag!! =)



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Blää!

Fortfarande inge pigg =/ Blir anfådd för det minsta lilla...kort stubin får jag med! Stackars min familj nu =( Försöker ju sluta röka med i allt elände he he. Känns som att jag vill ha ihjäl någon och äta upp denna....allvarligt!

Mattias har nu åkt till hudik för att hämta hem andra bilen och då är han så snäll och köper med kinamat hem, gott =) Så då slipper jag tugga på nån annan menar jag ;)

   



 

 



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Vill ha

Har ju redan höstskor men dessa skulle jag inte tacka nej till ändå =) Sen vill jag också ha denna långa munktröja att bara mysa ner mig i nu när det närmar sig hösten =)

 






· Kommentera inlägget här ·
shopping/nytt 0 kommentarer




Ogilla!

Ja jag verkligen hatar när min förkylningsastma sätter igång =( Inga mediciner som hjälper heller =/ Ambulansen gjorde ett "hembesök" i lördags men jag slapp åka in då anfallet avtog. Sen blev det värre igen på måndagen så då fick jag åka in med ambulans och stannade på Mora sjukhus tills går kväll, ååå det är ju så drygt!! Kan inte göra nåt efteråt...pulsen och andningen får inte påverkas så det är bara till att sitta i soffan och titta på tv i några dagar, nerverande är det!
Har skrivit en hel lista som jag ska göra här hemma när jag väl får röra på mig igen =)

Har verkligen världens bästa sambo <3 som är så otroligt omtänksam!!





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer