Trök!

Ja de sista två veckorna har bara varit trökiga =/ Jobb, jobb och åter jobb. Har nog jobbat 150 %....Och jag blir nog inte ledig förrän nån gång nästa vecka.... MEN nu ska jag inte vara den som klagar =P Är glad att jag har ett jobb =)

Hann iallafall men en liten shoppingsväng till Mora i tisdags och stillade mina begär, ha ha.  Tycker det är så svårt att veta vad man ska ha för vinterjacka och skor i år =S...en fin kappa eller en stor mysig pylsig jacka?? Är sugen på ett par varmfodrade mc-stövlar men vet att jag kommer att tröttna på dem fort =/

Vad ska ni ha på er i vinter???








· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Söndag...

Precis hemkommen från Svegs badhus, var där och plaskade i flera timmar så nu är man lagomt mör i kroppen OCH knoppen =) Ikväll blir det nog mys framför tv:n känns det som. Ska hjälpa Mattias lite med tvätt + packning nu innan han åker vidare mot storstan.  Fick förresten 10 röda rosor av honom i torsdags när han kom hem <3...
hmmm nästa hemkomst vill jag nog ha ett par nya converseskor =P







· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Just nu...

...är vi nybadade och ska mysa ner oss i soffan med nybakade bullar och mjölk. Jag och Elisa gjorde en dubbelsats med vanilj/mandelmassa-bullar på eftermiddagen =)

Snart är det Idol!







· Kommentera inlägget här ·
Mat/Bak 0 kommentarer




tandtroll?

Nä inte ett enda litet monster så långt ögat kunde nå i barnens munnar =) Idag var vi till  Ljusdal och tandläkaren, de satt bägge två och åkte upp och ner i tandläkarstolen och gapade så man kunde se vad de hade ätit till lunch =) blev lite shopping med och som avslutning fika hemma hos mormor =)



Har glömt berätta att vi i lördags åkte till Orsa och bowlade med barnen, och jag har även glömt nämna vem det var som vann....jo  JAG!! Mattias hade ju inget happy face precis resten av kvällen, ha ha! =) Pssst...tror att det var fyra strikes jag fick....och Mattias en!





Godnatt! =)







· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer




Nytt...

Har införskaffat mig denna jacka från H&M. Otroligt skön, sitter snyggt och så är den ju bara så snygg =P
Och kragen kommer att vra uppfälld i vinter =)



Ja en del tycker att det är heeeelt ute med uggs, en del tycker att det är helt ok att använda dem året runt (why!?) Och jag har valt att köpa ett par att använda här hemma i byn i vinter bara för att de är så varma och bekväma =)



Ha en bra dag! =)







· Kommentera inlägget här ·
Mig... 6 kommentarer