Ojojoj

Kolla in vad jag fått! :D Tänk vad mycket fint jag kan printa ut nu :) har redan tusen idéer. Bara Mattias kommer hem och kopplar ihop grejerna så ska det snart spruta ut fina kort :)





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Hon & jag <3

Storasyster sover borta, lillasyster och jag har haft myskväll :) gjorde lite höst i köket...tände massa ljus i tv-rummet, dippade grönsaker och kollade på "kändishoppet".
Elisas kommentar - mamma snääälla får jag också hoppa från trampolin nästa gång på simskolan? Ja vad säger man? Hon tror hon är oövervinnerlig min lilla donna ;) med tusen "tänk-om-massa-farliga-saker-händer-tankar" i huvudet svarar jag - självklart gumman! Det klarar du lätt som en plätt! Gulp! 





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Stolt som en tupp!

Igår var vi på simskolan, tredje gången av åtta lektioner, och det "klickade" rejält denna gång! Inte mindre än 6(!) märken tog hon min superduktiga tjej! Hon simmade bröstsim perfekt på den djupa delen av polen, även ryggsim klarades av galant, räddade nån polare där med med livboj, plockade saker på botten mm. Ja jisses vad allt bara lossnade! :D (man måste ju få skryta lite ;)) simskolefröken sa att hon klarar av uppgifter de brukar få lära sig i tredje klass och att hon inte behöver gå någon fortsättningskurs.... Min lilla prinsessa 💜 stolt som en tupp är jag nu! :)

Lagomt till ledig helg har jag självklart dragit på mig en värstingförkylning igen! Var ju sjuk bara för en månad sen så lite irriterad är man ju, ska ändå försöka få nåt gjort här hemma. Om inte annat blir det väl lite extra mysstunder i soffan i helgen :)





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Måndag

Nu har det hunnit bli måndag och Mattias har åkt på jobb som vanligt, men denna gång är han borta nästan två veckor vilket självklart är extra tråkigt :/ men vi blir glada sen när han kan ta ut lite extra ledigt som tex till jul :)
I helgen jobbade jag men vi hann ned lite skoj ändå :) självklart var vi och letade lite kantareller men ingen större "fångst" denna gång! Man kan ju inte ha tur jämt! ;)
  I lördags drog jag på mig mina urläckra leoleggings och vi for till Mora först och åt indiskt. Min mat var tyvärr lite för hård tillagad men smakerna var goda, spännande och annorlunda :D Sen for vi vidare på discobowling i Orsa... Har förresten ingen aning om vem som vann ;)

Denna vecka jobbar jag bara tre dagar och är ledig fre, lör, sön och mån :) så om nån har tråkigt får ni gärna komma och hälsa på i helgen :D





 




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Poolhäng

Jobb först idag sedan åkte jag med Elisa till badhuset i Sveg för att träna simkunskapen med simskolan där :) nästa gång ska jag också slänga mig med i vattnet, ja alltså inte med simskolan utan kanske i bubbelbadet eller nåt annat avslappnande :) har känt mig så stressad de två gångerna vi varit där nu för simskolan så jag har haft noll lust till att bada :/ men nästa gång! :D
Känner att jag har ett stort äckligt irritationsmoln som hänger över mig, i helgen ska jag ta tag i det! Kommer kännas enormt skönt när det är gjort!





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Skitblogg

Hade nyss skrivit ett långt inlägg över hur synd det är om mig som inte kunnat sova sen 3.30, över Jenny och hennes stackars kisse som vi skjutsade till kattdoktorn igår och hur jag nu står och rensar kantareller, eller har gjort det nu i två timmar. OCH att blogg.se uppdaterat sin sida och att det skulle säkert bli mycket bättre nu att blogga och lägga upp bilder vilket har krånglat asmycket! Och så går hela jäkla inlägget bort när jag ska publicera!! Skit!
Får se hur detta inlägg går!





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Flytta?

Ja det vore väl alldeles alldeles underbart om man kunde vinna en mille eller två och flytta utomlands ;) varför bor man här?? I kylan och snön som jag hatar på vintern? Och vintern här varar ju ca 6 månader(!)
Hur som helst så var det också alldeles alldeles underbart i Bodrum, ca 43-50 grader i skuggan på dagen och ca 30 grader på kvällarna. Liiite för varmt då! Men jag älskart ändå ;)
Ingen mer resa detta år men vi kollar redan på resor till våren :) gillade Turkiet skarpt!
Tur Elisa ska börja på simskola denna vecka så jag får bada varmt igen i stor pool ;)



· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer