Härliga SOL =)

Ja nu på eftermiddagen så blev det så pass varmt att vi bestämde oss för att äta middagen ute =) Våfflor med sylt & grädde =)Ha en HäRLiG fortsatt onsdag =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Middag...

Ja men hur gott är det inte med LAX ändå?? Här hemma äts det allt för sällan då det bara är jag och Elisa som gillar det, synd. Elisa åt förresten mer än vad jag gjorde nu till middag =)
Till efterrätt blev det färska jordgubbar som smakade väldans bra trots att de inte var svenska =)

Emelie gav ifrån sig ett illvrål här utanför tidigare idag, tror faktiskt att HELA byn måste ha hört henne. En 5 cm lång sticka hade borrat sig genom handen då de lekte, blodet faktiskt forsade ur "hålen" då jag tog bort den =( stackars lilla gumman, nu sitter hon i soffan med handen högt så den inte ska dunka...


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Premiär...

I lördags grillade vi för första gången i år, å som man längtat =)
Underbara Therese var här och gjorde oss sällskap =) Hon sticker utomlands nu i två veckor, och därefter flyttar hon till Malmö för att testa sina vingar =) Men hon får lov att komma hem om ca 4 mån, annars hämtar jag henne ;) Nämde jag att hon har eget hus i Spanien??!! Snacka om härligt! Jag har bjudit in mig själv ha ha, så småningom ska jag ta en tripp med henne dit =)
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Fredag...

Nu bär det av till badhuset i Sveg med familjen...
Ikväll fredagsmys i soffan med massa godis =D

Ha en skön fredag! =)

 

 · Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer
Du & jag...

Underbara människa! En utav mina allra bästa vänner, fan vad jag kommer sakna dig pinglan!! =(
Hoppas saknaden blir kort...=)

Se så fint vi poserar ;)· Kommentera inlägget här ·
Mig... 1 kommentarer
Wow...

Nu har jag och Mattias sammanlagt fått ca 8 000 kr i resecheckar av familj och vänner så nu kan man snart ligga i solen med en kokosdrink =D

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Snart...

Ja mycket snart så fyller jag 30 år, hua! ;) Tycker egentligen inte att det är nåt märkvärdigt alls att fylla just 30 men det jag inte gillar det är ATT fylla år =/ tycker inte alls om att bli uppvaktad =/ tycker bara att det är onödigt...Men jag älskar att uppvakta andra =)
Jag vill absolut inte ha någon fest eller nåt annat ståhej så jag och Mattias (som fyllde 30 två veckor innan mig) valde att önska oss resecheckar istället så att vi i höst kan åka utomlands med barnen och på så sätt fira våra födelsedagar =)

Fyra dagar i förskott, då Mattias är borta på jobb nu den dagen jag fyller,  fick jag av världens bästa sambo och barn en alldeles, alldeles underbar systemkamera! Jippie! =D *överlycklig*
Är livrädd att bara hålla i den då jag tror att den ska gå sönder bara jag startar den, ha ha
Men fatta vad roligt det kommer att vara om ett halvår att ta bilder då man lärt sig lite mer =D

några nybörjarbilder


Fina blommor från mamma + syskonen
Älskar tulpaner, blir ruinerade på dem =PImorgon börjar mitt "nya liv" förhoppningsvis, ha ha. Ska gå och testa på Zumba och hoppas på att bli helfrälst ;)
Önska mig lycka till!!

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer