Gäsp....

Har precis kommit hem från jobbet nu och sitter framför datorn och trycker i mig vaniljbullar, vilket jag gjort varje morgon nu i 4 veckor. Inte bra med andra ord, har blivit beroende av deras vaniljbullar =/ Har gått upp 2 kg pga de j-a vaniljbullarna...men goooda är de! =) Kan ärligt säga att jag äter dem vid fyra olika tillfällen per dygn....hm hjälp!Ska försöka komma i säng i tid för en gångs skull idag... har så äckligt mycket att göra sen när jag vaknar. Skulle kunna rabbla upp mycket negativt nu med hur det är att vi båda jobbar 100 % (jag natt), renovering av huset som är liiiite tidspressat för att jag ska slippa måla i minusgrader, ett nytt vedlass plus att man ska försöka vara bra föräldrar åt våra stackars barn plus alla vardagssysslor....
MEN man ska ju igentligen inte klaga; ved är bra i reserv, huset blir fint, vi får båda lön, städa kan jag göra om några veckor =( och vi får hoppas på att denna tid är en sån period som våra barn kommer att förtränga ur sitt minne när de blir äldre ;)

Nä nu blir det godnatt! Kram på er och hoppas ni får en bra dag! =)

· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 4 kommentarer
...http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc


Meeen!! Vet inte hur man lägger upp youtube-klipp =/ Men kika in det här....du MÅSTE!! =)

Jo just ja...du måste kolla i ca 1 min för att förstå det!! Helt rysligt otroligt!· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
....

Ännu en skylt beställd av lillasyster! =) Det är så kul att sitta och göra dessa, rogivande. Eller rättare sagt man är tvungen att vara lugn annars blir det så skakigt ;)

Annars flyter väl livet på som vanligt...kanske lite jobbigt just nu när man jobbar nätter =/  Tycker inte jag hinner med nånting, fast jag ska inte klaga utan är glad att det finns jobb över huvud taget! =)

Ha en fortsatt bra dag! =)


· Kommentera inlägget här ·
Inredning 2 kommentarer
Looslimpa special =)

Se en sån fin "skapelse" jag fick av bagarna på Loosbagarn i natt! =) Hihi...
Har jobbat extra där nu i två veckor, natt. Kan lova att det blir rörigt i huvudet när man jobbar 5 nätter i rad. Och inte har jag kunnat sova riktigt på dagarna heller =/ har bara blivit 1 ½ timme före jobbet och typ 2 timmar efter jobbet. Huvudet vill sova men inte kroppen...jaja det går över =)
Ska dit om en vecka igen och göra ett två-veckors pass igen =)

Ha en bra helg!! =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer