Fyndat!

Var ju som sagt i Mora igår och jag måste bara visa värsta fyndet! Dessa två jackor för 450 kr, ja jisses, det var ju som hittat ;)
Både jag och Mattias är sugen på att åka till värmen igen, bara vi två :D få se hur poppis vi blir bland barnen här hemma ;) hade i så fall tänkt aug/sep... Håller tummarna!
· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Present!

Åkte till Mora idag och shoppade loss lite. Köpte bl a denna present till Mattias bebis (grillen) ;) kommer nog bli smarriga pizzor på den i sommar :)· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Godaste

Svartvinbärsbladssaft! Godaste saften ever!

3 citroner
2 l vatten
2 kg (!) socker
1 påse citronsyra
Ca 2 l lätt packade svartvinbärsblad

Skiva citronerna tunt. Varva blad och citroner i en större hink/kastrull på ca 5 l. Koka upp vatten och socker tills sockret löst upp sig, dra från värmen och rör i citronsyran.
Häll det heta vattnet över bladen och låt det svalna lite. Lägg exempelvis en mindre tallrik på bladen så det blir lite tyngd och bladen täcks helt av vattnet. Täck med lock/plastfilm och låt stå dra i tre dygn. Sila, klart! :)· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Midsommar!

Fullspäckad dag! Just nu står jag och förbereder lite till middagen ikväll med att rensa jordgubbar och göra tsatsiki :)
Ska snart väcka barnen så de kan gå ut och plocka lite blommor så vi kan göra kransar att ha på huvudet :) sen ska vi ner på bystugan runt 11 tiden och köra hela midsommardansgrejen och äta jordgubbstårta.
Eftermiddagen spenderar vi på flotten med sillunch, bad, sol och fiske.
Detta kommer att bli en suverän dag som avslutas med grillat ikväll med tjocka släkten och godricka, fick en liten leverans igår kväll, bara till mig! Tror ni det räcker? ;)
Ha en underbar midsommar mina fina!· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Kalas

Ja igår var det vår knäppa, underbara, tokiga, charmiga, envisa lilla prinsessas födelsedag! :) många presenter blev det och hon har svävat på moln :D I helgen blir det även kalas/poolparty med klasskompisarna :)

· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer
Lääängesedan

Ja jisses, nu blev det ju ett litet break
i bloggen igen.. hm, ingen ursäkt.
Här hemma rullar det på som vanligt. trotsiga barn, skitigt hus och en sambo vars öron automatiskt blir döva när min röst går upp i falsett ;)
Planerna för sommaren börjar falla på plats, om ett par dagar åker vi på en efterlängtad resa till Grekland. Ååå vad jag ska bli solbränd och gå upp minst 5kg på alla gottegrejer haha.
Stor renovering planeras på huset på de "riktiga" semesterveckorna. Barnen kommer få åka ner till kusin Tim i Stockholm då det rivs/byggs som allra värst...
Nu vaknade Elisa, dags för frulle :)

Hittade fin emaljerad kastrull på Ica igår· Kommentera inlägget här ·
Inredning 0 kommentarer