Fynd =)

Mitt senaste fynd är denna jouicepress, hittade den på bytardagen i Los = ). Kommer att passa perfekt i mitt nya kök, när den dagen kommer ; )
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Grattis!

Ett stort grattis till Linda och Ronald som i fredags den 26/9 fick en liten kille, är så glad för eran skull!!
Igår satte jag och Emelie oss på bussen för att åka och göra Ljusdal. tycker det är så drygt att åka för det tar ca 2 timmar innan bussen är i Ljusdal pga alla skolbarn och sen åker ju loosbagarns bröd med där som bussen ska lämna av på alla affärer innan vi äntligen är framme. Jaja, vi shoppade lite iallafall, dels present åt den lille nyfödda och sen fyllde ju våran grannkille Allan två år också så det blev en liten väska från Kardemumma + ett par vantar till honom. Hann också med att fika med vackra gravida Jennie = )

Väl hemma så gick vi på kalas hos Alllan och sen var det filmkväll här hemma med några tjejkompisar, sex and the city blev valet, den får 4+ av 5 möjliga.
Idag är jag barnvakt åt barnens kusiner Einar och Elsa, vi får se vad vi hittar på under dagen. Det blir nog fullt upp hela dagen ; )

Ha en bra dag!· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Denna!

har nyss varit ute och hämtat posten och nu hade mössan kommit. Så fin, har själv bestämt designen så den kan ju inte vara nåt annat än fin ; )

Solen började att lysa så precis när jag tog korten så därav alla olika ljussken på bilderna, och snacka om att hon är helt inne i tvn, ser  t.o.m. ut att lida på det sista kortet, haha· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
världens sötaste....

....Tycker nog alla mammor att deras barn är! Eller hur? =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer
Ikväll...

Ja ikväll har jag ägnat mig åt detta; baka dubbelsats med bullar! Mums. =) Hälften med vanilj & mandelmassa, och hälften med kanel & mandelmassa. Blev över hundra bullar =) Och de kommer att räcka ca en vecka =(

Imorgon kommer ett paket från posten som jag väntat på i några dagar nu...längtar!Sorry Ronald men jag kunde inte låta bli ; )


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Trappen...

Äntligen ska den fruktansvärda mint-gröna väggen i trappen försvinna, det känns sååå skönt! har bara måla ett lager grundfärg än så det ska dit minst ett lager färg till, och jag kan säga att jag gruvar mig tills jag ska stå längst där uppe på stegen och vingla med färgburk och pensel =(. eller så kanske jag kan muta Mattias ; ) 
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 5 kommentarer
Schimpanser

Vet ni att var åttonde år på världens alla djurparker så flyttas alla schimpanshannar runt? Varför? Jo därför att efter åtta år så känner inte aporna en sexuell attraktion till varandra längre, det blir mer som en syskonrelation. Så för att kunna föröka sig så får hannarna flytta.

Jag och Mattias har varit tillsammans i 8 ½ år....så vi får nog ta och gå på nån romantisk retaurang i helgen, och funkar inte det så kanske killen vid bordet bredvid är villig att "flytta" ; )

Ha en underbar dag allihopa, kram!
· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer
Ny film

Kollade på nya filmen Wanted i helgen och den var helt ok faktiskt, den får 4+ av 5 möjliga =)· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer
Söndag...

I helgen har det vi inte gjort mycket...bara gjort tråkiga grejer som städat, tvättat m.m. Mattias har iof hjälpt Isak (emelies kusin) bygga en koja och idag är han i Bollnäs och kollar på en ny panna till huset.

Förra helgen var vi ju som sagt till Bollnäs och Långnäsparken, alltid lika roligt att träffa Hanna, Tess & Tommy. Tack NI för ännu en trevlig helg! =)

Jo en rolig sak har jag ju gjort i helgen; planerat vårat ny kök. Åååhhh vad jag längtar. jag vill riva bort väggen mellan köket och datarummet och väggen mellan datarummet och vardagsrummet så att det blir helt öppet men Mattias säger att huset rasar då =( så vi får se hur det blir med det, hoppas det finns en lösning. Det ska bli så skönt att äntligen riva ut allt gammalt skabb och få allt nytt =)

Nä nu ska jag börja laga mat som idag blir köttfärspaj, sallad och vitlöksbröd. mums!


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 3 kommentarer