Helgen

Ja i lördags hade vi fullt upp här hemma. Hade egentligen velat åka till Mora och shoppat en ny bikini men det fanns bara torra tråkisar här i hamra på lördagen ;P. Vi (jag) drog igång med en storstädning istället här hemma till resten av familjens stora förtjusning, hehe. Men fint blev det när vi var klar =) Kl två åkte Elisa iväg på kalas så då gick ju allt faktiskt lite lättare. Hon är inne i en urgullig (men krävande) period just nu....-Mammaaaa, vet du!?? Och då berättar hon nåt jättespännande, hihi, el. -mammaaa, titta vad jag kan...och då gör hon oftast några konster eller nån höftrullning som hon lärt sig av syrran =) Sötast!! Men det kan som sagt bli tålamodstest på HÖG nivå ;)

Sen blev det till att koka årets första knäck, gjorde dubbel sats och tur var väl det eftersom vi mumsade nog i oss hälften redan på kvällen , hihi. Gjorde även kanderade, brända mandlar, gottans. Skulle egentligen också ha hunnit med saffranssockerkaka men orkan fanns inte kvar...resten av kvällen spenderades i soffan med knäck, glögg m.m. med familjen.
På söndagen åkte vi till Svegs badhus, igen =P. Halva Hamra var där och badade så det var extra roligt för barnen denna gång =) Efteråt gick vi och kikade lite på julskyltningen, mysigt med julmusik och alla tända ljus. Gick in och köpte ett par nya täckbrallor åt Emelie på sportaffären och Mattias hittade två mössor som han slog till på. Barnen ville ha hamburgare så vi åkte och käkade lite på Sibylla innan vi begav oss hemåt. Kan tillägga att det var tre tjejer som sov hela vägen hem =) Film och mys i soffan även den kvällen.

Idag är det skylttillverkning på HÖG nivå här hemma.

TjingKommentarer
Postat av: Hanna

Du är en riktig husmor du Linda:)

2009-12-01 @ 14:22:22
URL: http://hannasofie27.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hittade bilden på nätet, men den kallades för lerhjärtan, någon som hade gjort dom av lera=) Så pröva du oxå så kan man köpa ett par sen;)

2009-12-03 @ 09:47:55
URL: http://hannasofie27.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback