Snygga naglar & examen =)

Känns sommarfrächt att kunna fixa till naglarna så här ibland, speciellt när det också är helt gratis =P. I mitt arbete får man ju inte ha nagellack vilket jag tycker är helt överdrivet, men nu är jag ledig i två dagar och kan göra vad jag vill =D

Idag är det ju EXAMEN för min äldsta prinsessa =D Det ska målas naglar, lockas hår m.m. här hemma idag, ska försöka komma ihåg/ hinna ta lite kort senare =D


Kommentarer
Postat av: anna almén

skulle oxå vilja ha långa naglar, men då får jag nog byta jobb först :) vi ska ha våra så kort klippta som de bara går och utan nagellack :/ nagellack kan jag förstå men de e ju lättare å hålla långa naglar rena än korta.... skickade mess till emelie häromdagen men ingen reaktion, ligger de i släkten tro ;) hoppas allt e bara bra med er.

2011-06-14 @ 10:04:53
URL: http://sjnm.webblogg.se/
Postat av: linda

haha, ja kanske det =P Men jag vet ockå att det tog slut på battreriet häromdagen så hon kanske inte har reagerat om det nu ligger i inkorgen eller nåt sånt... prova en gång till så kanske hon nappar, annars brukar hon tycka det är kul att messa =)

2011-06-14 @ 11:03:51
URL: http://lindaalmen.blogg.se/
Postat av: anna

haha kanske ska ge de som förslag när jag åker till ortopeden, att de e lika bra å steloperera mig så slipper dom träffa mig nå ner :P jag ju domnat bort i alla tår å halva fötterna oxå :/ så nå tok e de, så jag hoppas dom hittar felet när jag åker tid den 23 juni om jag får sluta tidigare från jobbet..ok, jag tror de blev lev. när jag skicka men får testa igen :)

2011-06-14 @ 21:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback