Nä...

Det blir ju inge bloggandes alls nu för tiden, vet inte vad som är fel (igen) känner ingen motivation.

Frisk har vi blivit iallafall =) Visst, en del hostande här och där men det är inget som håller oss vaken på nätterna. Emelie fick lite ont i örat efter förkylningen men läkaren sa att vi skulle avvakta lite eftersom det är dumt att ge penecilin (stavning?) i onödan. Hon hade bara lite ont och det gick över med alvedon.

Få se om det blir nån slalom ikväll då det är -15 ute nu. det är så typiskt att det blir så kallt när backen är öppen, de har bara öppet tis,tor,lör och sön. Och är det kallare än -15 så stänger de, suck! Stackars barnen får ju aldrig åka =(

Alldeles strax så ska jag och Camilla hälsa på lilla bäbisen Elmer, nästan en vecka gammal har han blivit och det ska bli så mysigt att snusa lite =)

Till helgen kommer nog syster Anna och hennes Mattias hit och hälsar på, trevligt =)....vi får se vad vi hittar på. De skulle iallafall lacka om några grejer åt mattias. kanske släpar med dem till slalombacken =P Där kan ju Anna springa omkring och träna sitt nyopererade knä =P

Nä nu börjar det bli dags att fixa frillan innan vi går, ingen ide känns det som när man ändå ska ha mössa på =S

Tjing så länge

Kommentarer
Postat av: Anna

-15 e väl ingenting.. vi har haft mellan -20 -25 hela vekcan.. så -15 e ju rena sommaren ju ;) haha du tycker att jag ska springa runt i en slalom backe, du e rolig du :) jag e glad att jag inte behöver använda kryckorna inne längre iaf :) så de går framåt :)



syns i eftermiddag/ikväll.



tjing

2009-02-13 @ 11:37:43
Postat av: Angelica

Hejhej. Hoppas allt är bra med er! :)

Utslagen var inte farliga! :D Han har fått tabletter :) Vi kommer i börkan utav mars.

Kram jeka

2009-02-21 @ 14:35:47
URL: http://angelicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback