Tid...

Som inte räcker till...så är det väl varje jul. Att man inte lär sig att börja i tid...fast man har ju inte nån lust att baka lussebullar och pynta i oktober! Det är nog bara till att acceptera att stress tillhör julen :S. Ja tredje advent har ju varit och fjärde på ingående, Emelie har ju fyllt år också, 6 år! Även där går tiden fort!! Födelsedagen firades i fyra (!) dagar...som ett turkiskt bröllop eller nåt liknande, hihi. Utav oss fick hon ett Nintendo Wii som har gått hett här hemma ända sedan hon fick det, har varit tvungen att införa speltid så att de inte blir sittandes hela dagarna framför tv:n. Sen fick hon MÅNGA presenter av både kompisar och släkt, bla en jättefin "kontorsstol" eller vad man kallar det som hon kan ha på sitt "nya" rum som hon säger efter att vi tapetserade om där. Målade även förnstret vitt, målade bokhyllan vit och möblerade om. Bilder kommer senare =)

Idag är det tänkt att Anna & Mattias ska komma och hälsa på, kul =) Vi får se vad som händer i helgen, vi har ju köpt nya tapeter till vardagsrummet....hmm, få se om orken hittar tillbaka.



Emelies kalas. pust, stön, stånk, och svettigt i det trånga köket ; )



Emelie 4 dagar gammal =)



Jag skriver nåt mer under helgen, kanske mellan tapetvåderna ; )

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fullt upp hemma hos er märker ja =) skulle ju skicka kort till Emelie men han inte riktigt med:/ Men får ta igen det nästa gång vi ses =) Kramiz

2008-12-20 @ 18:30:26
URL: http://hannasofie27.blogg.se/
Postat av: Marie

Kära värld vilken fin tårta...har du gjort den själv?????? Kramiz

2008-12-21 @ 22:17:32
URL: http://myzoone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback